Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehled 23.2.2008

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 24.2.2008

Evi Tak se hlásím do klubu chronických stěžovatelů na choroby.Tak máme nemocného tatínka , aletentokrát je to fakt vážný. Večer přijel s horečkou, celou noc byl dušnej (má astma), záchranku nechtěl zavolat, jen stál v kuchyni u linky opřenej celou noc a blbě dejchal, jsem byla na nervy. Ted ho můj tata sbalil a odvezl na pohotovost, aby ho něčím napíchali a dali atb. Jsem tu jen jak hromada nervů a do toho Míša vykrámovala skřín a je mi tonějak jedno.


Oskarka Kdybyste náhodou někdo chtěli vyjet s dětma ven, koukněte na www.podstarouhorou.cz. Máme to tam zamluvený, je to za slušnou cenu a vypadá to docela dobře.


Ajka když jste tvrdily, že to rychle uteče, jak jsem v prosinci došla...nevěřila jsem..a už mám za sebou ty třetí měsíčky


Mandelinka dneska např. mi Naty vyšla sama všechny schody (pro neznalé, bydlíme 5 patro bez výtahu), takže si umíte představit moje naprosto bezbřehé nadšení, psala jsem to manželovi a obratem mi přišla sms - Super, je sikovna, je cas na dalsi mimi:o)))
Takže je vidět, že nad tím přemýšlíme kudy chodíme...
Asi bychom začli hned, ale kdyby náhodou (i když tomu moc nevěřím, ale náhoda je blbec, že) nám to vyšlo hned, tak by to nebylo asi úplně v pohodě, páč v květnu budeme předělávat okna a malovat celej byt a stěhovat půl bytu, dělat malé pokojíček a tak, takže kdybych měla být na začátku těhotenství, to bych měla velkej strach:-(


Bulík pokud jde o pokojíček, existuje jedna super knížka o tom, jak vytvářet dětský pokojíček, je docela nová. Autorka je Pavlína Blahotová a jmenuje se to - Bydlíme s dětmi...a děti s námi. Podtitul je Jak zařídit dětský pokoj. Vyšlo to v roce 2003, nakladatelství Albatros plus a já ji mám z Levných knih za 29 kaček Ale už jsem ji kupovala aspoň před dvěma lety, takže spíš koukni do knihovny. Tuhle knížku sponzorovala IKEA, takže je tam na všech fotkách vybavení z Ikey, ale to neva, že jo Je plná tipů, co v kterém věkovém období by dítě v pokojíčku mít mělo a co ne, od miminka až do 18 let. Pak jsou tam speciál kapitoly o barvách, květinách, textilu, zvířatech, výtvarném umění, o pokojíčku pro víc dětí atd.


Šárinka od Zerat: http://ceskobudejovicky.denik.cz/miminka/babyboom_8_cb20080222.html

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 167 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.