Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehledy 4.3.2008

Autor: Hanka+Bára7/05 , 5.3.2008
ÚTERÝ 4.3.2008
Natalii Ve čtvrtek si jdu pro průkazku a na odběry,doufám,že sebou neseknu,nalačno a brání krve,to je špatná kombinace a v pondělí se už nemůžu dočkat,jdu ke svému dr.,sice mě vyšetří jen pohmatem,ale když děloha bude růst a bude odpovídat tt,tak mě uklidní úplně maximálně.Doufám,že když už budu ve 12.tt,že mě ty nervy už trošku přejdou.Já myslím,že jo. Už aby to bylo. A co vy?Všechno v pořádku?
Mandelinka Čau holky, tak se hlásím, že u nás je snad zdrávo… Teda ale zobla jsem si pěkně, v pátek jsem se ještě vyděsila, páč Naty po dvou dnech zase vylítly teploty nad 39, takže jsem valila na pohotovost, naštěstí to byl jen poslední dozvuk laryngitidy, teď už je Ok. Včera už jsme byly 2 hodiny venku, spala jak zabitá, takže doufám že už nás teď nic nepotká, jinak to už nedám. Nicméně já jsem nějaká divná, nemůžu v noci vůbec spát, třeba se ve dvě proberu, hodinu a půl čumím do stropu a ne a ne zabrat:-( Chodím furt čurat, napít, no děs. Ráno jsem jak přeražená a odpoledne bych spala a spala….
Daník U nás nic nového, jenom se za poslední dva dny Žitomír nehýbal a dnes jsem z toho chytla už slušného nerva…. Ale ve čt jdeme na vyšetření jeho srdíčka, tak jsem si říkala, že než ze sebe dělat někde hysteráka tak počkám do toho čt… A vyplatilo se, kyblíček z KFC zabral a mimouš . Ať žije cukrovková dieta…Jmá zase diskotéku.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 195 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.