Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehledy 7.3.2008

Autor: Hanka+Bára7/05 , 9.3.2008
PÁTEK 7.3.2008
EviK dala znovu odkaz na babylegs, kdyby měl někdo zájem: http://www.babykind.co.uk/babylegs.htm.
Daník Holky,díky za palečky, jsem dál na dietě, inzulín není třeba . Ale abych nezklamala, tak mi naměřili tlak 160/90, no mudra se vyděsila. Ale po příchodu domů klesl na 130/80 a teď mě jenom bolí hlava...
Redí Já jsem měla předevčírem trošku větší bobky, večer jsem najednou špinila, žádná čerstvá krev, "jen" zašpiněná vložka..takže jsem samozřejmě zatuhla - ale byla to nějaká jednorázovka, nic mě nebolí, ˇod včerejška jsme zase v klidu, asi jsem to přehnala s úklidem, byl velkej - a taky s tchýní, která mě zase tak vynervovala, že jsem měla do dvou hodin po telefonátu pěkný průjem...že já ty stresy tlačím do břicha! Kdybych věděla, jak se toho zbavit!
Padl dotaz co je to NT screeningLeontýnkavysvětluje: Šíjové projasnění (nuchal translucency NT) v zátylku plodu lze mezi 12. a 14.tt měřit UTZ, je způsobeno tekutinou, jež se v tomto období a v této lokalitě nachízí téměř u všech plodů. Nově se zavádí i hodnocení nosních kůstek plodu. Plody postižené VVV mají šíjové projasnění obvykle zvětšeno..
Evi*Tak Kakaí je u nás též nejoblíbenější a nejen písnička, bohužel Médik to měl dneska zase řídký, ale jen jednou, tak už jsem vyšilovala a už jsem se rozbrečela, že se asi zblázním, a to se stane v pátek odpoledne, kdy tam dr. už není. Ale pak zase do večera vůbec nekakaí. Pak si manžel včera otevřel pivo, jako že je teda uplně zdráv a co myslíte, už zase KAKAÍ, fakt magor! Zašel teda k dr. a povídal mu, že měl tu jednodenní chřipku atd.atd. a dr. mu řekl, že nesnáší ty pojmy jednodenní chřipka. Že je to blbost. Že maximálně jeden den Ti je nejhůř, ale aspon týden je to v člověku.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 281 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.