Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

přehledy 24.3-30.3.08

Autor: AneJa , 29.3.2008

Pátek


28.3.08


 


Palečkuje se Tinnce


Onika – Helenka má svou první nemoc :-( Onika vkládá fotky z Rumunska!


Feketka - omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla ale je mi pořád špatně. Od rána do večera, takže není vůbec nálada vysedávat u PC.


V pondělí jsem byla na další kontrole(chodím každý týden) a miminko sebou krásně mrskalo, kopalo nožičkama i ručičkama, tak jsem z toho byla dost naměko, protože tohle jsem ještě nezažila. No, spíš jsem nikdy v těhu tak daleko nedošla.


Romana32 – doplňuje info k endokrinologii - Samo, že bych to do pondělí nervově nevydržela tak jsem mohutně žhavila dráty a už vím na čem jsem. Moc pozitivní to není, ale sesmolím to večer do deníčku. Není to tajné, ale rodina by si to raději přečetla na netu než by se zeptali.


Po delší době se hlasí Kolus - Mám pro vás zprávy z poradny, tak mimi je tlusťoch, na konci 35tt má 2600g, což odpovídá o 14 dní většímu mimi. za posledních 14 dní přibrala skoro 500g. Takže zase za 14 dní uvidíme, jestli zase o tolik ztlousla a když jo, tak nás čeká 4kg mimi v termín porodu. Takže, jí musím vyšťourat koncem dubna, aby nestihla být tak moc tlustá. S Kubim se nám to povedlo, narodil se koncem 39tt. Tak snad to té holčičce vysvětlíme taky.


Tinnka od zubaře - Ahojky, zdravím večer a děkuju za ranní palečky. U zubařky to byl fakt zážitek – ráno jsem se totiž nenajedla (byla jsem objednaná už na půl osmou a přišlo mi to jako blbost jíst předtím)- tak jsem tam po vyvrtávání kazu málem zkolabovala. Naštěstí byla dr. pohotová, hned mi se sestřičkou poskytly účinnou první pomoc, ale opravdu mi bylo ouvej… :o( Opravila mi jen jednu díru, znova mám přijít 15.dubna a akce bude pokračovat.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 410 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.