Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

PŘEHLEDY 28.4. – 4.5. 2008

Autor: Amálie00 , 2.5.2008
PONDĚLÍ 28.4.

Dále se řeší nočníkování a dudlíkování

EVA* přemýšlí, jestli může jít s Médikem na odstranění uzdičky, i když má malá rýmu.

Chvíli na to EVA* prosí o radu, co s mobilem, který ji Médik hodila do misky s vodou pro psa. Rady zní nechat pořádně vysušit a nejspíš bude potřeba zajít do autorizovaného servisuL

BELL vkládá krásnou fotku Karinky


ÚTERÝ 29.4.

EVA* hlásí hned v 9 hodin, že uzdičku mají za sebou: Ahoj, hlásím, že uzda je vyfiknutá. Seděla mi na klíně, držela jsem ji nohy a ruce, sestřička hlavu, dr. to měl za 5 minut hotovo. Aby ji nebolela injekce, tak ji to místečko potřel znecitlivující pastou. Brečela, ale to se dalo čekat. No, ale když jsme odcházeli, tak už tam něčím vrklala v čekárně a něco štěbetala, venku už zpívala a ted se normálně cpe buchtou a čajem.
Jsem ráda, že to máme za sebou a Miška je v pohodoě.

REDÍ píše, že Madlenku přepadla rýma. A také o víkendu dostala nové kolo. Těšíme se na fotku!

LEONTÝNKA si nemůže vynachválit myčku.

LÉŇA, tedy já, má trápení s Danýskovými zoubky, zubařka našla dalších 5 kazů, tak jsem z toho nešťastná. Tímto všem děkuji za rady a povzbuzení!

Médinka odpoledne zvládla i zpívání, je to holka šikovná!

Zastavila se za námi i CUKŘENKA a hlásí, že Juditka už ochutnala svou první mrkvičku a moc jí chutnala.

STŘEDA 30.4.

HANKA S BARUNKOU hlásí výsledky z genetiky, kde byli včera: Ahoj holky, tak jsme byli včera na té genetice.
Dopadlo to přesně jak jsem to očekávala, dr.nám ani nenabrala krev. Ale k něčemu to bylo, potvrdila mi to, co si už dlouho myslím, že u nás s největší pravděpodobností bude problém v imunitě, vysvětlila mi, co vlastně mám s tou štítnou žlázou, že je to autoimunitní zánět a může dělat paseku. Takže se mě rovnou ptala, jestli už jsme byli na imunologii a domluvili jsme se, že když bude po mě chtít dr. Madár genetiku, že mi jí ještě udělá, ale jinak, že jí to přijde zbytečné.
Tímzo veřejně DĚKUJU DANÍKOVI a HANCE*, že mě dokopaly k tomu si tu imunologii zařídit, protože jinak bych se taky mohla snažit kdoví jak dlouho a bylo by to k ničemu.
A vůbec, jsem ráda, že vás mám, všechny, protože jinak bych spoustu věcí nevěděla a dneska už byl byla asi na prášky. Takhle věřím tomu, že to všechno dopadne dobře, akorát si musím trochu počkat!!!
DÍKY!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 416 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.