Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehledy neděle 19.5.-čtvrtek 22.5.2008

Autor: Bulik , 22.5.2008

Daník nakukuje ze srubu a hlásí velmi úspěšnou návštěvu imunologie v Podolí.    Za pár dní odlétá na měsíc do Kanady. Uspěla v pohovorech na dobré místo, ale nakonec ho nevzala.


Řeší se úzkost a strachy v těhotenstvích následujících po zamlklince. Všechny se přiznáváme ke stejným obavám.


Evi moc prosí o palečky - její sestra je Aničkou v nemocnici s podezřením na meningokoka, zatím se neprokázal a druhá varianta je akutní zápal plic.


Leontýnka hlásí, že v poradně všechno OK.


Lora objasňuje termín svého porodu - "někdy mezi dneškem a koncem června".


EvaK nechala Rozince nastřelit náušničky a je z toho nějaká pošpatnělá.


Redí na chvilku opustila polohu ležmo a hlásí - , stav nezměněn - pohmatem už jsem částečně otevřená, ozvy v pořádku, Klárka sebou mele dostatečně průkazně, cervikometrie zatím vychází na hraně, tak nás znovu pustili domů. Uf! Takže opravdu poctivě ležím a nedělám lautr nic, "jen" inkubátor. Majdulka je u babičky a doma pouze přes víkend, kdy ji obstarává táta..je mi po ní smutno, ale už jsem docela smířená.


Novinky od Jáji - Hynek je natrvalo bez dudlíku, předs den bez plínky a pomalu se chystají odstavovat.


Daník má výsledky Vítečkovy pitvy. Byl naprosto zdravý a příčina smrti byl překroucený a uskřinutý pupečník, zůstal bez výživy :-( :-(


Přišla nová utrápená dušička - Eva - má za sebou něco jako Daník - Ve středu jsem ve 24tt šla do poradny na kontrolu a dr.zjistil,že netluče srdíčko.V pátek jsem po dvou dnech potratila holčičku :-( :-(


Ozvala se Marietta - má spoustu zařizování a práce. Kromě zábavnějších věcí mají za sebou vši, pád ze schodů, zánět středdního ucha, operaci Jindrovy nohy, atd. Ale optimismus ji prý stále ještě neopustil.


Gabča od Romany dostala občanku.


Léňa byla v poradně, všechno OK, bude zkoušet normální porod.


Mmiky konzultovala s alergoložkou a Zuzance bude zavádět lepek, mléčné výrobky a brambory až v roce. Dopsala diplomku a za 14 dní má státnice. Zuzanka má 9700g, začala si stoupat, leze jako drak.


Jity se hlásí těsně před porodem, prcek má cca 3460g, pohlaví neví.


Anejka píše - Štěpánek je zlatíčko už váží 3720g hezky nám kyne, hezky spinka v noci 5 hodin v kuse což je naprostý luxus. Teď trošku bojujeme s jedním očičkem, ale je to slaďák.


Ozvala se Kik - Luky už nežárlí, zato Boříkovi se asi ozývají zoubky, má horké tváře a je protivnej.


Zprávy od Bulíka- máme se báječně, Štěpánek si lebedí ve školce, chodí tam hrozně rád a úplně hýří básničkama a písničkama. Cyril roste jak z vody, už má odhadem 6,5 kilo, krásně pase koníky, tenhle týden se začal přetáčet na bříško. Je to hodné miminko, spí v noci bez problémů 8 hodin v kuse.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 429 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.