Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Rozinky deníček
Jak šel čas... a co maminka zaznamenala.

datum narození: 29.11.2007


 Články 13 z 3 
2 dny života dítěte
 PorodRozinky deníček
Byla prostě sranda ;o)

Jak říkam praskla mámě voda a prstíkem šťouchala do tatínka, že jako UŽ je to tady. porodní bolesti dostala až kolem 12 hodiny. Co říkala paní doktorka, že když dostane nějaká maminka prášek na vyvolání (protože byla mamka ještě zavřená) bolesti jsou pak 2x větší. Když jí pak řekli, že jestli se neotevře tak počkají do zítra. Přikázala mi že prostě dnes se na ten svět kouknu za každou cenu... No, já jsem jí už taky nechtěla déle trápit a tak jsem na to přistoupila. Navíc byla dobrá konstalace hvězd. Dýchání co se naučila máma na kurzu plavání na porodnické koze vzápětí zapoměla... ale sestry jí pomáhali a máma poslouchala na slovíčko... Táta tam byl s náma. Trochu mi mamka přiskřípla kebulku, ale pak to bylo šup šup... a prý se těší na repeté ;o)

Více ...
Vložil: Maky27 dne 1.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
1 den života dítěte
 Jak to začaloRozinky deníček
Začalo to velkým třeskem... a že jsem u maminky v bříšku zjistili na velikonoční pondělí 9.4.2007

Maminka šla do koupelny uděla si test a když se ji ukázali dvě čárky, tak to mu nemohla ani uvěřit. Ještě chvilku počkala v koupelně, aby si setřásla ten šťastný výraz z tváře a šla za tatínkem do pokoje. Zcela vážně se ho zeptala: "Miláčku máš po ruce pomlásku?" odpověděl, že ne vždyť ji říkal, že ji nestihl upléct...a nechápavě na maminku kouká. Ta z poza zad vytáhne test a s vážnou tváří tatínkovi řekne: "No vidíš, a já mám pro tebe vajíčko." když tatínek koukal na maminku, která už nevydržela se nesmát s tázavým pohledem. Už ho nechtěla déle trápit a řekla mu, že bude z něj za 9 měsíců tatínek.

Více ...
Vložil: Maky27 dne 30.11.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
1 den života dítěte
 TěhotenstvíRozinky deníček
Celých 9 měsíců bylo super... v bříšku mi nic nechybělo.

Maminka se bála (byla totiž na operaci a to pod narkozou) raději hned šla k paní doktorce. Ta jí ujistila, že to bude vpořádku ale pro jistotu to budou bedlivě sledovat. Na první ultrazvuk byla mamka obědnaná 5.6. ale jelikož si paní doktor koupila do své ordinace ultrazvuk musela den počkat... ale zato mě poprvé uviděla ke svým 27 narozeninám ;o). Původně mi naplánovali že se na svět podívám 11.12. 2007 já měla ale svůj plán. Tatínek si přál holčičku a chtěl aby se jmenovala Rozárka... máma jméno upravila na Rozálka. V případě, že bych se narodila s bymbáskem, asi bych se jmenovala, teda jmenoval... Sebastián, Matyáš... a poslední verze která byla uvedena i porodních papírech Florián. Na další navštěvě 26.6. brali krev na vývojové vady... samo, že byli Onky donky. Taky mi termín vykouknutí zkrátily na 6.12. ... 15.7. jsem mámu poprvé pošimrala ale myslela, že má zaražené prdy... přesto jí termín posunuli na 3.12. ale já je převezla a tak silně jsem jí kopla... že jsem prokopla tu věc okolo mě a tak 29.11. ve 3:30 ráno mámě praskla voda. Taky mi nechutnalo vůbec sladký a tak mámu vždy trápila žáha... ale čili jsem měla moc ráda ;o)

Více ...
Vložil: Maky27 dne 30.11.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 13 z 3 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.