Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Jen Tak Si Potvořit
Vyrobit něco vlastníma rukama je velice uspokojující. Pojďme si jen tak potvořit! :)


 Články 11 z 1 
 Žít jako člověkJen Tak Si Potvořit

Trvalo to. Půl roku. Půl roku, než jsem začala žít jako člověk a ještě si na to zvyknout. U kluků s tím pořád bojuju (ale po několika hysterických výstupech si aspoň to prádlo dávají do koše). Zjistila jsem, že nejvíc pořádku v domácnosti mi zajistí úložné boxy a krabice. Prostě tam hodím všechna lejstra, časopisy, co mi je líto jen tak vyhodit, a další nezbytnosti… Zaklopíš a nevidíš. Ideální. Jenže když jsem konečně vyřešila svý strasti s viditelným chaosem, vyvstal na povrch jeden daleko větší problém, před kterým jsme roky já i manžel zdárně zavírali oči. Sedačka.

Ta současná už má totiž svá nejlepší léta dobrou desítku let za sebou. Předtím ji totiž měli naši a když si koupili novou, tuhle nám dali do začátku. A jak to tak bývá, když něco máš, jen tak se nedokopeš pořídit si nový a lepší. Prostě je potřeba koupit to, co nemáš - skříň, postel, postýlku, police… a gauč “nenápadně” zakrýváš přehozem a hromadou barevných polštářků. Teď už to je ale vážně nutné. Na několika místech je čalounění rozpárané (na to se zeptejte našeho psa), fleky od borůvek (na to se ptejte našich kluků) a od vína (na to se radši neptejte) jsou zažrané tak hluboko, že na ně nepomohly ani osvědčené babské rady, a místo, kde sedává manžel (v tomhle je trochu jako Sheldon Cooper), už je hodně viditelně propadlé. Poslední hřebíček do rakvičky si ale naše sedačka zatloukla ve chvíli, kdy jí při mém ne zrovna šetrném skoku upadla nožička. Docela mě to urazilo.

Takže jsme začali pátrat na internetu, co by se nám tak líbilo. Určitě chceme velkou rohovou sedací soupravu, abychom se konečně přestali hádat, kdo bude večer u televize ležet a kdo si sedne na bobík. Měla by být v nějaké neutrální barvě, nejlépe šedivá, případně šedomodrá, v nejhorším hnědá. Což bude tak jako tak velký rozdíl oproti té současné, která je výrazně zelená (zas tak výrazně teda už ne) s nějakými malými geometrickými barevnými obrazci. Líbí se mi sedačky ve skandinávském stylu, tak uvidíme… to bych totiž pak možná musela zase trošku obměnit i ostatní nábytek v obýváku…

Nedávno jsem narazila na skvělý web Biano, kde je nabídka snad všech eshopů v Česku. Ze skoro 700 sedaček do U na Bianu se do užšího výběru dostalo pár žhavých favoritů.

Večer by mělo padnout poslední slovo a hned objednáváme. Fakt se mi nechce ještě lozit po obchodech, takhle je to rychlejší a jednodušší a myslím, že dneska už díky všem uvedeným parametrům koupíte kvalitně i na internetu. Navíc je většinou možné to na náklady eshopu zase vrátit a reklamovat, kdyby náhodou.

Takže to by skoro bylo. Jenže k sedačce bych si docela představovala i nějaký hezký taburet, možná dva. Ale o tom doma teprve jednám...

Více ...
Vložil: Petra Petra dne 17.5.2017| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 11 z 1 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.