Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník * Co se událo...
Týdenní souhrn, co se událo na diskuzi zamlklinek


[<<Předchozích 90] Články 91100 z 754 [Dalších 654 >>] 
 Přehledy 8.3. a 9.3.2008* Co se událo...

SOBOTA 8.3.2008 a NEDĚLE 9.3.2008
Janina byla jsem od ctvrtka bez pc - thomas byl na cebit. ted je s marcelem na hokejovem turnaji, ja pockam az se justus probudi a mazem vyridit tisic veci do mesta, vecer sbalit a zitra rano vyrazime na lyzovacku spojenou v oslavou 40.narozenin thomasovyho kamose. vratime se v utery vecer. ve stredu pujde marcel do skoly a ve ctvrtek musi na ten cevkovaci utz v patek skola a pak ma 14dni velikonocni prazdniny.
Janina (nováček) Byla jsem teď po zákroku na kontrole, všechno v pořádku, ale Dr. se mě ptala jestli chci na ty tři měsíce antikonc. Nikdy jsme se jinak nechránili, tak nevím. Stresovat se,abych náhodou neotěhotněla, ale zase do sebe cpát hormony. Jituly Ahoj holky, tatínka s Majenkou jsem vypravila na procházku, trochu poklidila, dala pračku a řekla si, že zbytek času, než se vrátí, musím věnovat vám Už v pátek ráno jsem vám dala do deníčku nové fotečky, ale bohužel už nestihla zajít na diskuzi, protože Mája začala děsně vyvádět - špatně se probudila ... Pak jsme se s velkými problémy pobalily a vyrazily za babičkama, no a vrátily se večer, včera jsme byli zase za M. tetou v Lipníku n.B. ... prostě takhle to u nás probíhá, pořád někde trajdáme, nebo Mája vyžaduje moji společnost ;-) v miniintervalech, kdy spí, se stihnu tak akorát oblíct, najíst, vyvařit skleničky, něco málinko udělat do práce ... Snažím se být alespoň trochu v obraze a občas kouknku na diskuzi, abych věděla, komu držet intenzivně palečky, ale jinak na vás všechny myslím nepřetržitě

Více ...
Vložil: Hanka+Bára7/05 dne 10.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 7.3.2008* Co se událo...

PÁTEK 7.3.2008
EviK dala znovu odkaz na babylegs, kdyby měl někdo zájem: http://www.babykind.co.uk/babylegs.htm.
Daník Holky,díky za palečky, jsem dál na dietě, inzulín není třeba . Ale abych nezklamala, tak mi naměřili tlak 160/90, no mudra se vyděsila. Ale po příchodu domů klesl na 130/80 a teď mě jenom bolí hlava...
Redí Já jsem měla předevčírem trošku větší bobky, večer jsem najednou špinila, žádná čerstvá krev, "jen" zašpiněná vložka..takže jsem samozřejmě zatuhla - ale byla to nějaká jednorázovka, nic mě nebolí, ˇod včerejška jsme zase v klidu, asi jsem to přehnala s úklidem, byl velkej - a taky s tchýní, která mě zase tak vynervovala, že jsem měla do dvou hodin po telefonátu pěkný průjem...že já ty stresy tlačím do břicha! Kdybych věděla, jak se toho zbavit!
Padl dotaz co je to NT screeningLeontýnkavysvětluje: Šíjové projasnění (nuchal translucency NT) v zátylku plodu lze mezi 12. a 14.tt měřit UTZ, je způsobeno tekutinou, jež se v tomto období a v této lokalitě nachízí téměř u všech plodů. Nově se zavádí i hodnocení nosních kůstek plodu. Plody postižené VVV mají šíjové projasnění obvykle zvětšeno..
Evi*Tak Kakaí je u nás též nejoblíbenější a nejen písnička, bohužel Médik to měl dneska zase řídký, ale jen jednou, tak už jsem vyšilovala a už jsem se rozbrečela, že se asi zblázním, a to se stane v pátek odpoledne, kdy tam dr. už není. Ale pak zase do večera vůbec nekakaí. Pak si manžel včera otevřel pivo, jako že je teda uplně zdráv a co myslíte, už zase KAKAÍ, fakt magor! Zašel teda k dr. a povídal mu, že měl tu jednodenní chřipku atd.atd. a dr. mu řekl, že nesnáší ty pojmy jednodenní chřipka. Že je to blbost. Že maximálně jeden den Ti je nejhůř, ale aspon týden je to v člověku.

Více ...
Vložil: Hanka+Bára7/05 dne 9.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 6.3.2008* Co se událo...

ČTVRTEK 6.3.2008
Hanka* musím se s váma podělit jak skončilo mé včerejší vystavení legitimace: Pozvaly si mě za včerejšek proto, že tam dr. není a jsou tam jen sestřičky a bude větší klid všechno vyplnit, vysvětlit apod. Jenže měla jsem tlak 144/94 a do toho jsem sestře řekla, že jsem 2 dny za sebou večer lehce špinila - tak mě radši poslala na konzultaci nahoru k jiné dr. (je to v rámci toho sanatoria kam chodím). Tam do mě koukala, pak prohlížela rukou - rukavici úplně bez krve a pak dělala UZ - mimís měl dopolední siestičku - seděl si tam a kopal nohama a mával rukama. Ukazovala mi srdíčko - přepla to na Dopplera, tak bylo červenomodré a pak mi pouštěla nahlas srdíčko - nejdřív nic a najednou naskočilo úplně pravidelně - a na monitoru pravidelná křivka - bylo to super - oproti tomu UZ v pátek úplně luxus - v pátek se buď ještě nehýbal nebo spal či co. Večer: Tak jsem se dneska měřila u mamky a tlak 121/71 za 20 min 128/78 za 2 hodiny 128/74 - takže včera nejspíš syndrom bílého pláště a ta hlava s tím možná ani nesouvisí. Nicméně tlakoměr si koupím pro svůj klid - ten se doma neztratí.
Evi* Hlásím, že u nás je už tuhý bobek Zato u mých rodičů si moho teď pouštět pětatřicet KAKAÍ..., střevačka se od nás přestěhovala k nim Fakt na levačku
Daník Tak jsem zpět z nemocnice. Vyšetření jsme zvládli na čtvrtý pokus - vypila jsem litry vody až jsem skoro praskla, vychodila všechny schody co jsem našla, vyjedla všechny sladké věci v kantýně a otočil se jenom o malý kousek - nechci vidět zítřejší odběry na diabetologii.... A ještě mi do zprávy napsal: vyšetření limitované kvality pro opakovaně nevhodnou polohu a lokalizaci placenty a množství plodové vody.... A mám po dvou týdnech klidu a nervy zase nadranc. Srdíčko, cévy, srdeční činnost v normě, ale tvářil se divně tak jsem se zeptala co vidí a on že málo plodovky. Prý proto se nehýbe, že má opravdu málo místa. Tak jsem hned vykutala zprávu z velkého UTZ ve 20tt a tam byla plodová voda v normě. Tak se mi asi někam vypařila. Každopádně jsem zakoupila porodnické vložky a už jsem volala sestřičkám na rizikové, že skáknu večer na polití činidlem, jestli náhodou plodovka neodtíká. Za chvíli budu volat asistentce, kdy se za ní stavím na utz aby se sama podívala co se mimísovi zase děje. Odtok vody nepotvrzen, na činidlo jsme nereagovali . Bavila jsem se se setřičkama co jsou porodní asistentky a prý nemám plašit, prý jsou v množství plodovky výkyvy a v pohybech mém týdnu taky . Takže nervy odkládám na čt, kdy jdu na rizikové na utz
Lora Daníku, málo vody mi ani neříkej, to řešíme furt. Ale u jednoho je to asi dost jiný než u oli/poly(hydramnion) sekvence u dvojek. Ale náš prcek B-čko má vody málo (AFI před 2 týdny jen 6,7) a vrtí se celkem OK, aspoň myslím, jestli to teda není furt A-čko. Včera se moc nevrtěli, dnes mnohem víc - a jsme 20.tt. No, jinak se s tím stejně dá něco dělat, když je krize tak i amnioinfuze (že tu vodu normálně kapajdou do dělohy dolejou). Jinak se s tím asi moc nenadělá. Ono navíc dokud to není fakt kritické (asi AFI pod 5 nebo maximální vertikální kapsa pod 1-2cm) tak to stejně spíš pozorujou. Jestlí tedy u vás AFI měřej, ono to moc běžné není, i když ty UZV programy to uměj , jen dří to moc nepoužívaj. Konečně dorazil manža, tak se vrhám k němu, dobaluji Kubu (v sobotu jede za babičkou na týden - mají jarňáky), peru a povaluju se (tak nějak střídavě - stává se ze mě maniak na detektivní seriály)...
HANULA my jsme ok, dětičky jsou čím dál samostatnější, Matýsek už se pěkně rozkecává a s Bárou mají zase poslední týden ultrazlobivé období. Ví, co nesmí a každý den to na mě zkoušejí. A dělají si naschvály, takže střídavě téměř nepřetržitě jeden z nich brečí. Je to občas na budku, ale i tak je miluju a jsem šťastná, že mám zdravé dětičky.

Více ...
Vložil: Hanka+Bára7/05 dne 7.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 5.3.2008* Co se událo...

STŘEDA 5.3.2008
Avi+Verunka U nás je veselo, včera začlo kapat topení, samozřejmě jsem si toho všimla, až byl koberec jak houba, takže za chvíli to přijde někdo řešit. Se synem jdu nechat udělat pas, v létě pojede do USA, pokud dostane vízum, tak asi bude potřebovat ten biometrický pas nebo už se vydává běžně všem?
Evi* V noci z pondělí na úterý nás oba s manžou přepadla střevní chřpka, asi jsme ji chytli od Médika. Nebudu tu popisova průběh naší vášnivé noci, kdy jeden objímal kýbl a druhý wc mísu, ale bylo to hrozný. Musela jsem odvolat mámu z chalupy, prostě jsem nebyla schopná se o Médika postarat, jakmile jsem vstala z postele.... Do toho se Míša mámě asi dvakrát tak strašně pos...,fakt jsem z toho docela vyřízená. Ne že by chodila nějak často, ale jde dvakrát denně a stojí to za to. Takže taková je situace od nás..., už nebudu říkat, že to bude zítra lepší...je to pořád horší..
EvaK holky, možná bych měla možnost objednat baby legs (ty návlkey), stály by tak 250 Kč
FeketkaV pondělí jsme byli v tom Podolí a mě bylo po těch odběrech tak blbě, že jsem celou cestu domů vlakem prozvracela. Ještě, že jsme jeli Pendolinem, nebo kdybych měla zvracet na těch smradlavých a špinavých záchodech v obyčejném rychlíku, tak bych asi umřela. Nemohla jsem se dívat ani z okna, připadala jsem si jako na kolotoči. Sice mě upozorňovali, že mi berou o něco víc krve než minule a že se mi možná bude točit hlava ale tohle !!!! Dr. v Podolí říkala, že pokud jsem nemohla rok otěhotnět mohla se imunita zhoršit ale taky nemusela, takže uvidím co výsledky. Pokud se zhoršila zvýší mi dávku Prednisonu i heparinu aby se to prý co nejdřív dalo do pořádku. Takže mě tím docela vystrašila a teď budu 4 týdny stresovat než mi přijdou výsledky.
sonikPosledni 2 mesice u nas byly desne hekticke, pred stehovani denni jezdeni na stavbu a popohaneni, nakonec se vse stihlo s lehkymi nedodelky, ktere ovsem sly prezit (kdo potrebuje umyvadlo v koupelne, kdyz funguje vana a drez, no ne?) a my od 9.2. bydlime ve svem novem krasnem bytecku. 16.2. jsem na tyden osamela, manzel musel sluzebne do Ciny, trochu jsem si to hazela mezi krabicemi, ale vratil se v poradku, tak jsem se zacala tesit na dlouho planovanou dovolenou v Egypte, na kterou jsme meli odletet dnes rano. Hlavne ze si ctu o odjezdu Oniky a kontrole pasu. Vcera vecer balim posledni veci, beru pasy a krve by se ve mne nedorezal, mam od 21.1. prosly pas!!! Ja, ktera ma vzdycky vsechny doklady v poradku!!! No, proste toho uz bylo moc, nejdriv 5 mesicu nevolnosti, pak nervy se stehovanim, uplne mi to vypadlo. Zkousela jsem jeste vecer znameho, ktery dela na meste, zna primo sefku pasoveho, jenze ta to nebrala, spala. Kdyby jsme se ji dovolali, jeste v noci byla ochotna tam se mnou zajet, ale takhle musela jet rodinka napred, v cestovce nastesti nasli mistecko v letadle na zitra, ja mam rychlopas, jedina zrada je, ze v Egypte chteji platnost pasu pul roku od odjezdu od nich a to mi presne o tyden nevyjde, tak se modlim, aby urednik v Hurgade nebyl prilis horlivy a proslo mi to.
Jinak se probírá téma bezplenkových dětí :
vychazi to z teorie, ze miminka odmalicka vydavaji signaly, ze se potrebuji vyprazdnit, domorode matky v Africe nepouzivaji pleny vubec, proste poznaji, kdy mimco potrebuje. U nas to samozrejme uplne bez plen nejde, jde o to dat mimco vycurat nebo vykakat mimo plenu, teda v idealnim pripade mimca se davaji jakoby na nocnicek nebo jakoukoli jinou nadobu tak, ze je drzis v klubicku oprena o svoje bricho, takze jsou jakoby svisle a jde jim to lip, tvrdi se, ze to i pomaha na prdiky, uvidime,zatim to jen studuju, bylo by to asi fajn, usetrit za pliny a ditko v suchem, ale jednoduche to urcite neni.

Více ...
Vložil: Hanka+Bára7/05 dne 6.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 4.3.2008* Co se událo...

ÚTERÝ 4.3.2008
Natalii Ve čtvrtek si jdu pro průkazku a na odběry,doufám,že sebou neseknu,nalačno a brání krve,to je špatná kombinace a v pondělí se už nemůžu dočkat,jdu ke svému dr.,sice mě vyšetří jen pohmatem,ale když děloha bude růst a bude odpovídat tt,tak mě uklidní úplně maximálně.Doufám,že když už budu ve 12.tt,že mě ty nervy už trošku přejdou.Já myslím,že jo. Už aby to bylo. A co vy?Všechno v pořádku?
Mandelinka Čau holky, tak se hlásím, že u nás je snad zdrávo… Teda ale zobla jsem si pěkně, v pátek jsem se ještě vyděsila, páč Naty po dvou dnech zase vylítly teploty nad 39, takže jsem valila na pohotovost, naštěstí to byl jen poslední dozvuk laryngitidy, teď už je Ok. Včera už jsme byly 2 hodiny venku, spala jak zabitá, takže doufám že už nás teď nic nepotká, jinak to už nedám. Nicméně já jsem nějaká divná, nemůžu v noci vůbec spát, třeba se ve dvě proberu, hodinu a půl čumím do stropu a ne a ne zabrat:-( Chodím furt čurat, napít, no děs. Ráno jsem jak přeražená a odpoledne bych spala a spala….
Daník U nás nic nového, jenom se za poslední dva dny Žitomír nehýbal a dnes jsem z toho chytla už slušného nerva…. Ale ve čt jdeme na vyšetření jeho srdíčka, tak jsem si říkala, že než ze sebe dělat někde hysteráka tak počkám do toho čt… A vyplatilo se, kyblíček z KFC zabral a mimouš . Ať žije cukrovková dieta…Jmá zase diskotéku.

Více ...
Vložil: Hanka+Bára7/05 dne 5.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 3.3.2008* Co se událo...

PONDĚLÍ 3.3.2008
Mája32 končí s odsáváním mléka. Klee je už 10. měsíců. Gratuluju, že to tak dlouho vydržela!!!!
Bell má starosti, Karince se udělalo akné hlavně na obličeji, tak sbírá rady. Jedno doporučení od Zerat: http://www.lekarna.cz/a-derma-dermalibour-creme-50ml/
Romana shání Duphaston a vysvětlení nechává v deníčku.
Léňa s Danýskem Danýsek už přes týden spí sám v pokojíčku, bohužel to ale mělo za následek trochu víc vztekání přes den a hlavně se ode mě nechce odloučit... Odmítl v pátek jít na Berušky, ale hlavně nechce anitřeba do koutku v Ikee, kde bych seděla u stolu hned vedle. PŘEDTÍM S TÍM NIKDY NEMĚL PROBLÉM. MOŽNÁ JE TO JEN NÁHODA, ALE začalo to přesně ve chvíli, kdy se stěhoval od nás. Jenže dvě děti se nám do ložnice prostě nevedjdou. Tak doufám, že je to jen přechodná záležitost.
AneJaV poradně jsem dopadla dobře, dr. jen zkontrolovala polohu Štěpánka, prošmátla bříško zvenku, zkonstatovala, že děloha je krásně měkká, prostudovala zprávu z nemocnice, s tím, že jako druhorodička je to vše super no a rozhodla se vaginálně už nevyšetřovat, tak snad je vše OK. Kontrakce mám tak tři denně a nebolestivé což je prd, takže věřím, že je snad vše OK. Další kontrolu mám 11.3 v 8:00 už v porodnici v Krči tak teď jen vydržet.
Avi a VerunkaDnes jsme byli na zápise do školky, no ani nám přihlášku nedali, prý by to bylo zbytečné vyhazování peněz za doktora.Stejně by nám ji zamítli, nemá ještě 3 roky a starších adeptů je mraky, bohužel.. Takže uvidíme, jak to příští rok bude..... Janinamusim vam napsat, co dopoledne provedl Justus nez jsem si stacila udelat kafe: dolezl do Marcelova pokoje, vytahl kabel z keyboardu (hruhy konec byl v el.zasuvce) a v leze na zadech kabel cucal. dostal supu kdyz jsem se bezela kouknout proc tam rve (takze predtim ji dostal uz jiste taky) a kabel si cpal znovu do pusy .... asi si potreboval dobit baterky ... ach jo, dite jedno. vsechny zasuvky maji zabezpeceni, ale na takovoudle vec neprisel ani Marcel natoz pak ja, ze se Justus bude dobijet proudem!
zeratPřed chvílí jsem se vrátila s oběma holkama z ORL. Šárka dostala lokální ATB Garasone do nosu a Martinka dostala celková ATB, protože Garasone jí zabralo jen krátkodobě :-( + pro šárku nám byl doporučený sprej do nosu Physiomer a odsávačka hlenů na vysavač. - v tu jsem neměla důvěru, ale po jednom vyzkoušení lituju, že jsme ji nepořídili už dřív!+Martinku musíme na co nejdřív objednat do JH na vytržení nosní mandle- do vytržení mandle nesmí do MŠ a ona už by tam tááák chtěla :- Jo a jinak se tu hnusně pochlubím (stydící se smajlík). Už mám -10 kilo oproti váze před otěhotněním
Evi*Tak už jsem si myslela, že je to u nás OK, ale odpoledne trávíme kakáním. Miška má průjem, včera večer už to vypadalo Ok a ted znovu. Tak sháním rady, jestli jít do chemie nebo jak. Dietu držíme fakt docela přísnou už od soboty.... pomoc BulíkJeště chci poděkovat, že na mě všechny tak myslíte, jste hodné. Určitě to pomáhá, protože je to už lepší a mám takový pocit, že za to sobotní špinění mohl intimní večer s manžou (říkat tomu sex by bylo příliš silné slovo). Prostě se ty partie překrvily a bylo to. No, takže než se dám komplet do kupy, tak na mě asi manžel nemůže šahat ani třímetrovou tyčí, to má fakt radost po tom asexuálním těhotenství a devítitýdenním šestinedělí. Jinak se řeší koupání miminek, jak často se koupou a čím mažou, nebo spíš nemažou :o)) Co člověk to názor :o))

Více ...
Vložil: Hanka+Bára7/05 dne 4.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 25. února -2. března 2008* Co se událo...

25. února 2008

¤ Osky a Mandelinka řeší vybavení pokojíčků pro zlatíčka a nápady ostatních nezůstávají pozadu
¤ Bořík od Leontýnky slaví druhé narozeniny!
¤ Bulík hlásí zlepšení zdraví u Cyrilka i u sebe
J

¤ Ozvala se Zerat po návratu z porodnice s Járinkou
¤ Mmiky nás vyplašila havárkou manžela, který je naštěstí v pořádku….auto je na odpis. A taky „řidička“, která havárku zavinila půl roku nefungujícíma brzdami!!??!!

26. února 2008
¤ Hance přijali Barunku do školky a té se tam moc líbí
¤ Léňa se hlásí z opraveného PC a její Danýsek už spinká u sebe v pokojíčku, i když se ještě nějaké mušky vychytávají
¤ Oskarka si užila den s rodinkou v ZOO, Vendulka má farmářské sklony a taky novou motorku
J
¤ LoraX se raduje z mravenčení v bříšku
¤ Prcek Jity je stále stydlín a nechce prozradit, co skrývá mezi nožkami
¤ AneJa se trošky vyplašila, když jí doktorka poslala z kontroly do porodnice na monitor, ale tam ji naštěstí zase uklidnili
¤ Evi* se raduje z pokroku – Méďa neproječela lekci zpívání
J
¤ Mmiky k večeru přibyly další starosti, Zuzanka se osypala ekzémem
L


28. února 2008
¤ Od rána se držely palce Feketce a v 10,00 jmse slyšely ránu, jak spadl šutr plný strachu – mimi je v pořádku a bylo krásně vidět
J
¤ Mandelinka stále bojuje s nemocí Natálky i manžela
Více ...
Vložil: Redí + dvě ☼ dne 3.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 29. února 2008* Co se událo...

29. února 2008
¤ Léňa s Danýskem jdou do školičky a Osky lapá kontakty, taky by s Vendulkou školičkovala
¤ Feketka si stěžuje na opary při těhu a Natalii zase na koutky – kdo může, radí co pomůže
¤ LoraX po návratu z UZV hlásí, že oba bobci jsou živí, oba rostou, průtoky vypadají OK.
¤ Jája už také ví, jak úžasé je chodící – ba běhající dítko a tak v rámci zachování Hynečkova i vlastního zdraví nestíhá víc, než běhat za ním
J
¤ Natálka od Mandelinky má opět přes 39
L
¤ I u Janiny je „lazaret“ a Justuj si tohle vybral jako pravou chvíli, aby si začal sám stoupat..
¤ Onika v pondělí odjíždí na dovču a s vrozeným klidem hlásí nesbaleno, pouze
zkontrolované pasy
¤ Evi* dává zkušenosti s praním s ořechy a má domácí splíny
L

Více ...
Vložil: Redí + dvě ☼ dne 3.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 1. a 2. března 2008* Co se událo...

1. března 2008
¤ Po delší době se objevila Mája, zařadila se mezi pekařky, vybojovala společně s Kleou třetí zoubek a chce odkoupit autosedačku 9-18kg
¤ *Hanka* je 10+3tt
J a z kontroly spokojená až na omezené vycházky
¤ Zerat si na chválí odsávačku Medela a shání tekutou sterilizaci, připsala vyčerpávající příspěvek k porodnici v ČB
¤ Médík začala blinkat, takže starosti Evy* nekončí
L

¤ LoraX Dodala starostlivé podrobnosti k vývoji dvojčátek, bere to realisticky a nám nezbývá než držet palce!
¤ Bulík začala opět krvavě špinit
L L
¤ U AneJky už je smontovaná postýlka, pere se, žehlí…asi bychom měli začít tipovat ;)

2. března 2008
¤ Médík je stále hladový a průjmový
L
¤ Gratuluje se Bell a Enko
J
¤ Bell láká maminy na látkové pleny neodolatelnou fotečkou Karin
¤ Radilo se ke koupání čerstvých miminek, značky kosmetiky etc.

Více ...
Vložil: Redí + dvě ☼ dne 3.3.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 21.2.2008* Co se událo...

Domlouvá se srazík na Kuňku, organizátor Evi*, termín 13.4. nebo 20.4. www.kunetickahora.eu/encyklopedie/objekty1.phtml?id=1982

Jity Holky jdu sem s jednou akcí ) - koukněte do levných knih (i tady www.levneknihy.cz) mají tam Země pohádek - dvd - fakt jsou to ty hezké, ks za 39 kč, což je naprosto super cena.

jedna historka, která odrovnala mě i babi tenhle víkend
„Mami, já chci namalovat zase čumáček kočičky.“ (Beru viděla, jak se malují obrázky na tělo, tak to chtěla taky, tak jsme jednou doma
Jnamalovali .
„Beru, teď ne, teď jdeme ven, to nejde“. (nechtěla se převlíkat, začala zlobit), „ale jestli chceš, tak ti můžu zmalovat prdelku.“
„A to mi mami uděláš čumáček tam, jak mám tu dírku na čůrání?“

Redí A hlásím, že kontrola dopadla dobře :o) Doktor říkal, že strachy chápe a že je mám hlásit předem, aby věděl, v čem mě uklidnit :)) Teda trošku to dneska i bolelo, jak byl důsledný, ale za slova "všechno v pořádku" to rozhodně stálo!

Bulík Země pohádek je super časopis s přibaleným DVD, jsou tam české večerníčky. Na každém DVD je tak 60-80 minut pohádek. My to máme předplacené úplně od začátku, rozhodně to stojí za to, notabene z Levných knih. Normálně stojí 199 na stánku, 159 pro předplatitele (a ti mají na každých 6 objednaných čísel další 1-2 bonusové DVD). mrkni na www.zemepohadek.cz

Léňa Danýsek má za sebou první noc bez plínky a v pohodě! Už skoro měsíc se ráno budí suchý a včera sám od sebe řekl, že ji nechce, já bych se asi nikdy nerozhoupala...

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 24.2.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 90] Články 91100 z 754 [Dalších 654 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.