Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník * Co se událo...
Týdenní souhrn, co se událo na diskuzi zamlklinek


[<<Předchozích 120] Články 121130 z 754 [Dalších 624 >>] 
 16.-20.1.08* Co se událo...

16.1.2008, středa

Mája32 hlásí, že Klea už oslavila 8 měsíců. A Médik od Evi* má přesně rok a půl. Letí to!
Tipujeme na Kik.
U Terky se marodí.
Daník zvrací.
Redí taky chytla nějakého bacila.
Cukřenka nestíhá, tak vkládá aspoň nějaké aktuální fotky Juditky.
Bulik sepsala do deníku porodní příběh.

17.1.2008, čtvrtek

Zpráva od Kik: Už jsme 4! Máme Bořka, 3,83kg, 50cm, v 9.50h.Porod celkem rychlej, ale až na Bulovce, protože Podolí i Motl měli stop stav
Už jsem jí i volala, jsou ještě na sále a cucají!!! Jinak říkala že tak ve 4 ráno už měla kontrakce po 10min, kolem 5-6 obvolala ty porodnice a jeli pak na tu Bulovku. Opravdu silné bolesti začala mít až tak v 9, takže myslím, že celkem pohoda. Říkala, že sice při Lukym takové bolesti nepamatuje, ale zase to bylo mnohem rychlejší, takže prostě koncentrovanější.

MOC GRATULUJEME!


18.1.2008, pátek

Evi* hlásí od dr.: Naše míry na roce a půl : Médik má 9,7 kg i s pochcanou plínou a 79 cm. Moč OK. V krku trochu zarudlo.
Řešíme očkování Prevenarem.
EvaK má smutnou zprávu, zemřel syn jejího kamaráda, bylo mu teprve 26 let.
Petře tvrdne břicho, do toho Kačka přitáhla z MŠ zánět spojivek.
EvaK dává odkaz na ceduli u svého "vtipného" pediatra. Originální vysvětlení pro matky, jak platit "Julínkův poplatek", vyvolá bouřlivou diskusi.


19.1. a 20.1.2008, sobota + neděle

Daník a AneJa se v albu pochlubily bříšky.
Zerat vyřešila přebalovák a shání kapsář.
Na diskusi se sešlo několik skalních fanynek Dr.House.
Apple se po delší době objevuje na diskusi, bohužel se smutnou zprávou  - postihla ji další zamlklinka.

Více ...
Vložil: Bellana dne 22.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 9.1.2008* Co se událo...

Hanka s Bárou Když tu čtu o tom WOb, tak mě docela přesvědčujete, že si ho pořídím, ale ty peníze!! Kdybych chodila do práce, tak to neřeším, ale teď jsem orpavdu na vážkách...
Přemýšlela jsem o B12, moje dr. na hematologii by mi je určitě napsala, kdybych jí o to řekla.
Co si myslíte? Je fakt, že jsem teď permanentně nastydlá, tak od října. Ono to bude souviset i s psychikou si myslím :o(

Bára už je mnohem lepší, večer měla už jen 37,3, tak snad to bude dneska dobrý. Už jsme se v noci i vyspali :o))
Já dneska jedu s kamarádkou do Prahy, tak si to to užijeme všichni tři :o))

Avi My se pomalu budem chystat na Verunčiny 2.narozeniny, budu objednávat dort s krtkem, jen další hračky-dárky mě poněkud děsí....

Vlašťa Pereme se doma taky s nemocema, Matouš měl šestou dětskou, já jsem si přivezla ze Silvestra kašel, rýmu a strašlivou únavu. Naštěstí už je to dobré, jen se doléčujeme. Jen mi zbyl po svátcích a Novém roku nějaký splín na duši a nemůžu se ho zbavit. Jenže se netýká dětiček, těhulení ani těhotentsví, tak vás s tím nebudu zatěžovat.
Silvestr byl u nás zajímavý - byli jsme na chatě, moc se nám tam líbilo, jen Matouš začal poslední den roku dost hicovat, takže v silvestrovský podvečer jsme se zbalili a jeli do domů, protože s nemocným dítětem byl ten pobyt dost na prd. V 11 jsme šli spát, ani rachejtle nás nevzbudily.
Snad jste si užily začátek nového roku lépe.
Přiznám se, že nějak nestíhám, Matoušek začal nějak málo spát a když nespí, tak vyžaduje hodně pozornost, takže PC nemám povoleno :-)) Včera normálně usnul až v jedenáct, už jsem myslela, že ho uspím paličkou, jak jsem z něj byla unavená.Jinak žijem ve všeobecném smíru a pohodě. Nějak nejsme schopni dodělat byt.

Zerat Takže miminko vypadá dle UTZ o týden starší :-) Nicméně váhu má prý krásnou ale ještě dle tabulek normální 2106g. Dr. opět potvrdil holčičku - takže prý s ní můžeme počítat už tak na 90% ;-) Je krásně hlavičkou dolů a je to pohodářka. Doktora pobavila póza, kterou Šárinka nahodila. Jednu ruku za hlavou a druhou ležérně opřenou o placentu :-) Jinak ledviny... vypadají v pořádku.
Jelikož jsem se k porodu nijak nepřiblížila a CS 1-2, a to ještě jen měřeno "okem"; jsem plně zavřená..., děloha úplně nedráždivá, tak dr. říkal, že byť je to ještě dost předčasné, tak zatím je to pořád víc na plánovaného císaře a pokud to takhle bude nadále, tak by miminko mělo na svět vykouknout do konce února. Jedině, kdyby to moje "zabetonování" povolilo, tak by se přiláněl ke klasickému porodu.

Bellana poradny proběhly v pohodě, já i mimi jsme v pořádku, k porodu se to chystá, ale mám ještě domluvenou předporodní konzultaci na 21., takže zase tak horké to ještě nebude :-)

Terka Budeme o jarních prázdninách rekonstruovat koupelnu a wc, teda my ne, firma nám to bude dělat a vybírám raděj už teď dopředu pračku, abych ji pak jen objednala přes net. Ale mám z toho hlavu jak pátrací balón, absolutně nevím, na co se zaměřit... My máme skoro 10let Whirpoolku s vrchním plněním, tu 40tku, páč jsme ji měli v minulém bytě, tak kvůli úspoře místa, ale teď bych chtěla tu klasickou, s předním plněním. Váhám mezi Boschkou a AEG elektrolux Lavamat, případně Siemens. Ale o značku mi až tak nejde. Spíš jsem strašně nerozhodná, přišla jsem totiž na to, že bychom mohli mít 60ku, i klasickou, tzn. 60cm i do hloubky, ale já nevím, jestli nepořídit 40cm do hloubky. To znamená, že šíře je 60, ale je "tenčí", čili nezabere tolik místa. Ale dělají se jen většinou na 4,5kg.
Pokud bych si vzala tu hlubokou, tak určitě na 7kg prádla.
Já fakt nevím. Co myslíte holky? Vím, že děcka rostou, prádla je a bude hodně, ale teď v té úzké čtyrycítce, která je určitě tak do 5kg prádla, peru a v pohodě, nemám pocit, že by mi chybělo, že není na víc kg prádla.
Poradíte?

Mmiky zuzka je naštěstí furt v pohodě :-) akorát začala být nějaká "hyperaktivní" - dneska se furt smála, mávala sebou, byla divoká. začala říkat pápá, bábá a furt vyprávěla :-) udělala jsem asi 20 perfektních foteček. ale teď už spí. ráno cestou ze školky jedeme na ten odběr krve. v půl 9. říkali, že miminka mají přednost, tak snad mě pak nebude moc proklínat. poreferuju.

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 9.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 8.1.2008* Co se událo...

Hanka s Bárou Tak Bára je taky nemocná :o( Večer a v noci ji vylítla teplota přes 38, moc jsme se nevyspaly, teď je chuděra jak mátoha. Půjdeme k dr.
A zrovna dneska mám odpoledne vyřizování, které nemůžu zrušit, takže jí budu muset nabalit a vzít s sebou, ach jo, někdy bych to hlídání uvítala.
A zítra se chystáme s kamarádkou do Prahy, bez dětí, hlídat bude tatínek, ale Bára ho nechce, když je nemocná.

Feketka Tento měsíc byl folikul na levé straně což je na h....!!!!, protože levý vejcovod mám nefunkční. Šance, že bych otěhotněla tento cyklus je velmi malá ale je. I tak mi dr. píchl Pregnyl a přikázal snažení ale moc nadějí mi nedával a ani nedoufám v to, že by to mohlo vyjít:o((
Doufám, že příští cyklus bude folík tam jak má být, tj. na pravé straně.

Zerat Holky zásadní dotaz mám k odsávačce mléka. Vím, že některé z vás s nimi máte bohaté zkušenosti, tak prosím o radu.
Nejvíc se mi líbí Avent Isis - ta manuální, ale třeba ve srovnání s manuální Medelou je o dost Avent dražší-přitom co jsem zatím slyšla od lidí, tak Medela je snad lepší a taky prý snad vyhrála mezi odsávačkami nějaký testy. Já vím, že u Aventu je ta dražší cena asi dána, že se prodává vždycky s nějakým dodatečným vybavením, ale přemýšlím, jestli to vybavení - ty uskladňovací kelímky, nebo sterilní pouzdra na dudlíky, či 2 lahvičky, když už jednu Avent doma mám, potřebuju.
Stejně tak se nedokážu rozhodnout, jestli vzít sterilizátor do mikrovlnné trouby od Aventu (na obrázku mi připadá větší) a nebo vzít levnější sterilizátor od Chicca. Pořád řeším, jestli mi do toho od Chicca vleze příp. odsávačka mléka od Aventu a nebo ta Medela.
Poradíte mi někdo? Předem díky!

Sms od Jituly malá má 2900g, je prý moc hodná a na Silvestra byla s pyšným tatínkem poprvé na vycházce:-) Byla se na ně podívat paní doktorka a jenom je chválila.
Jen Jíťa nestíhá připojit se z domu. Ale jak to vypadá, jsou OK:-)

Mmiky jsem zralá na panáka. od rána je to dnes na pytel... šla jsem spát ve 2 v noci, omylem vzbudila manžu (který už ovšem měl naspáno do zásoby) a on se chtěl ještě družit... takže v konečné fázi mám za sebou cca 4 hodiny spánku. ráno jsem zaspala, musel mě budit, byla jsem jak praštěná a jelikož mám jedno oko zaslzené, protože mám ekzém téměř až do vnitř a na to druhé jsem skrz spánek neviděla, tak jsem kápla Zuzce místo 8-10 kapek Fenistilu, stejné množství Vigantolu (tj. AD vitamín)... došlo mi to jaksi až po té, co to spolkla, takže jsem ihned volala k Dr. - ta volala na toxikologii atd... hrůza běs. bylo mi posléze sděleno, že do hodiny a půl musím do zuzky dostat 3 tablety živočišného uhlí(to radši nezkoumám, že na něm píšou, že do 3 let se vůbec nesmí...), abych zamezila tomu průšvihu, na který jsem jí zadělala... naštěstí jí ta mrkev s kouskama černého uhlí docela chutnala, takže i hodinu a půl po ranním koju to snědla, pak jsem jí ještě dala zapít, kvůli těm kouskům, které jsem nekvalitně rozmačkala...
teď mi sdělili, že za 2 dny musí chudinka na odběr krve na množství vápníku v krvi a čert ví jestli pak ještě na nějaký další kontrolní, to už radši nezkoumám...

Probírají se pekárny, odsávačky, sterilizátory, těhupodprdy…

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 8.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 7.1.2008* Co se událo...

Tipuje se na Kik,

Ajka „byl to začátek MS ...dnes ráno se mi to rozjelo, takže přesně 30 dnů po revizi:-)“

Daník Jinak ve st mi volali výsledky z krve z NT, tak jsou pořádku, snad už bude vše OK
Když tak čtu, jak bojujete u mimísů s alergiemi, myslíte, že se to dá nějak ovlivnit stravou v těhu?

Do kdy jste braly v těhu wobenzym?

...Nemáte někdo náhodou DVD Cvičení Mojžíšová v těhotenství? Teda ten název asi není přesný, ale prostě je to těhucvičení od Mojžíšové.....

Lora nám posledně snažení trvalo taky hodně dlouho. Vlastně to další vždycky o něco dýl než to předchozí. U nás to bylo tak že ovu se na grafech ukázala vždycky, ale kde nic tu nic. A v téhle situaci naprosto zásadně pomohla ta dvojkombinace co jsem brala - Gynex + Maca. Posléze jsem pochopila, že toho gynexu jsem brala asi víc než je doporučeno (1-3 krát 3-9 kapek jsem myslela jako od 3 do 27 ceklem - a ono se asi myslelo do těch 9 - a já tak 20 kapek denně), Macu asi 2-3 kapsle denně a efekt se dostavil - za 3 týdny?

http://www1.vltava.cz/store/GoodsDetail.asp?sCGoodsID=SE01416506
http://www.prozdravi.cz/gynex.html

Evi*Už jsem též bez teplot, ale slabá jak dítě. Babička tchýně si dnes Médinku vzala ještě k sobě, abych se ještě trochu sebrala, a zítra už začínáme válčit spolu samy, tak jsem zvědavá. Už to mám i s docházkou pro oběd a venčením psa.
Bellana Mmch, pořád jsem se nebyla podívat na porodnici do Neratovic, furt nám v tom bránily nemoci, práce, všechno možné ... ale snad už ve čtvrtek to konečně klapne. Tak jsem na ně zvědavá, obecně lidé dost Neratovice chválí, že jsou tam docela vstřícní (aby ne, když se tam skoro za všechno připlácí :-) Nemáte s nimi někdo zkušenost?

Petra s Kačkou tak hlásím, že ode dneška jsem na inzulinu. Sice zatím jen v malých dávkách, ale i tak jsem byla trochu překvapená. Hrozně jsem se bála toho píchání a při zkoušce to skoro nebolelo. Tak to snad zvládnu

Redí Přemýšlím, jak dlouho ještě budu schopná chodit s Majdou na bazén, je mi líto, že o to přijde, na druhou stranu vody si v životě určitě ještě užije a hlavně ať je Bedříšek v klídku, žejo. Asi taky zaúkoluju otce rodiny a budeme jezdit na bazén společně!

Oskarka Musím říct, že pekárna mě fakt baví, ač zatím peču jen z kupovaných směsí.

Pořád pokašlává, byly jsme 2. znova u doktorky, na průduškách nemá nic, ale k Solmucolu a Robitussinu jí přidala ještě Aerius.
Teď ve čtvrtek máme jít na hematologii na kontrolu, mám si prý vyžádat vyšetření imunity, tak jsem na to zvědavá
.

Kik Hlásím se z kontroly: CS 5, na monitoru horní křivka (mimi) placatá - spalo, dolní křivka psala kopečky na 12 kPa, jak mi tvrdlo břicho, ale jinak pohoda a nic se neděje :-) Další kontrola zase za týden 14.1. v 8,30.

Kolus Kuban pořád něco vykládá, jen mu nejni moc rozumět a taky má pro některá slova stejný výraz. Takže třeba žeže - je buď voda, židle a nebo eště něco a teď nevim; haže je sejra atd. No sranda. Už spí ve velké posteli, dotal k Vánocům pokojíček, tak vám taky snad v blízké budoucnosti šoupnu nějaké fotky do deníčku. Díky Bulíkovi ho má krásně zařízený dekoracemi od Fonů a moc se mu to líbí. Takže už 25.12. spal ve velké posteli přes poledne a od 29.12. už tam spí furt

Zerat Včera jsme byli úplně prvně Martince píchat na pohotovosti 1. ouško a dnes bylo M. píchlé i druhé ouško + dr. na ORL konstatovala, že má i angínu. Takže prďolka je opravdu jako hadrová panenka, která odmítá jíst a jak vidí taštičku léků, tak skučí, protože se chystá čištění oušek Peroxidem, pak ATB kapky do uší, následně ATB v sirupu a ještě kapání do nosánku :-(
Irča Ahoj! Jsem na vašich stránkách poprvé.Před skoro třemi týdny jsem byla na revizi po zamlklém těhotenství.Doma máme dvouletého chlapečka a chceme mu pořídit sourozence.Bohužel se nám to nepodařilo.Můžu se vás zeptat,jak dlouho po revizi jste se snažily opět otěhotnět? Také by mě zajímalo,jak dlouhé jste měly šestinedělí.Moc děkuju za zkušenosti a odpovědi. Irča

Ajka o dnešní hlas do naší soutěže o svatbu Svatba Ajky

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 7.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
  Přehledy 31.12.2007 - 6.1.2008* Co se událo...

4.1.2008
Hned ráno začíná smutně, HANKA S BARUNKOU píše, že se zpožděním dorazila MS a to je poté, co se jí ukázaly // velká ránaL Zalézá do srubu, snad tam nebude moc dlouho, všechny jí přejeme, aby se brzy zadařilo!
ZUZANCE od Mmiky se exém zhoršil, i přesto, že dostává FenistilL Její dětská sestra prohlašuje, že nikdy neslyšela o alergii na brambory , a že j eto blbost:-o
Gratulujeme PETŘE S KATKOU, která se odhodlala přidat se do postupky!
Novopečená druhomamina BULÍK se hlásí doma z porodnice i s fešákem Cyrilem
Začíná TIPOVAČKA NA KIK

5.1.2008
EVIKOVI je trochu líp, ATB na angínu zatím zůstala nevyužita. Rozárka bojkotuje kojení, Evik s eobává, jestli na ní také neskočila angína.
Ozývá se další ztracená dcera REDÍ a hlásí, že NT screening dopadl dobře, ještě čeká na výsledky krve. A také žádá o zařazení do trabulkyJ

6.1.2008
Hlásí se AJKA , na kterou sedl splín, měla pocit, že každou chvíli musí dorazit první MS po revizi a stále nic. Také prosí o hlasování v soutěži o svatbu zdarma, přejeme jim, ať vyhrají!
KIK vkládá krásnou fotku svého bříška, poznáme podle něj, jestli čeká chlapečka nebo holčičku?

Více ...
Vložil: Amálie00 dne 6.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 31.12.2007 - 6.1.2008* Co se událo...

3.1.2008
Palečky držíme DANÍKOVI, kterou čeká kontrola na hematologii
MMIKY má na starosti marodného manžela a i Zuzanka měla horečkuL
Všechny si libujeme nad tím, jak se krásně plní těhutabulka. Jen tak dál!
EVIK A EVA* se stále nemohou zbavit nemoci a horeček.
ONIKU přepadá nostalgie, že do těhutabulky už na 99% patřit nikdy nebude.

Více ...
Vložil: Amálie00 dne 3.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
  Přehledy 31.12.2007 - 6.1.2008* Co se událo...

2.1.2008
Další ztracená dcera TERKA přišůa také popřát do nového roku a těm, co nevědí, vysvětluje důvod své nepřítomnosti:
Pro ty z vás, kdo nevědí, ani nebyla nálada psát, v listopadu jsem byla 10dní s Jonáškem ve špitále s obstrukční bronchitidou, po návratu dostal zase horečky, takže hned něco chytnul, čili na novo, pak malá dostala střevní virózu, pak zase dotáhla ze školky s pekelnou rýmou a tak pořád dokola. Ze mě se stala neurotická matka, která nedá ránu bez teploměru a neustále ve strachu přeměřuje děti. Než jsme se jakžtakž zvedli, tak tu byly vánoce a já nic nachystanýho, bordel, bez dárků a cukroví.... Takže jsem to honila, jak se dalo. Nakonec jsme to zvládli, ale hlavně, vánoce u nás proběhli ve zdraví, což kvituju jako nejhezčí dárek:-)) Doufám, že nám to dlouho vydrží.
ZERAT se chystá na přípravy na příchod miminka – vyžehlit oblečky, umýt postýlku a vyřešit koupání a přebalování.
LÉŇA hlásí dobré výsledky triple testů.
I na EVU* skočila chřipkaL
Po delší době se ozývá SONÍK, také měla absenci kvůli nemoci. Důležité je, že miminko je v pořádku a triple test také vyšly dobře! 26.1. jde na velký UTZ a doufá, že bude vidět pohlaví miminka.

Více ...
Vložil: Amálie00 dne 2.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
  Přehledy 31.12.2007 - 6.1.2008* Co se událo...

1.1.2008 – NOVÝ ROK
NaEVIKA skočila chřipka, přidává se do velkého zástupu marodůL Všem, malým i velkým, přejeme brzké uzdravení!
Ukázala se i PETRA s Katkou. Slibuje, že až v práci zaučí nástupkyni, bude se nám více věnovatJ
Dále pokračují samá přání do nového roku a také poděkování ostatním děvčatům za to, že jsou. Myslím, že nám všem tato diskuze velmi pomohla!

Více ...
Vložil: Amálie00 dne 1.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 31.12.2007 - 6.1.2008* Co se událo...

31.12.2007 – SILVESTR
31.12. v 19:40 se Bulíkovi narodil CYRIL, 3350g a 49cm. GRATULUJEME!
Diskuze se jen hemží samými krásnými přáníčky do nového roku 2008
DANÍK se přestala bát bacilů a užila si kino, byli na Václavovi a všem tento film doporučuje
HANKA s Barunkou si stěžuje na opary, snad už se jich zbavila!
Nadále se řeší exém a jak se ho zbavit. KIKse hlásí ze své první poradny v Podolí, vše proběhlo rychle a miminko je v pořádku a příští týden jdou i na monitor

Více ...
Vložil: Amálie00 dne 31.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 24.12-30.12.07* Co se událo...

Ještě dodatek k neděli 30.12.07

Něco málo zpráv od Bulíčka - holky, já se musím taky ozvat, ať nepropadáte panice, že rodím. Nerodím :-) Zatím fakt nemůžu, dneska jsem sice dožehlila tu šílenou haldu dětských oblečků, ale nemám sbalenou tašku! :-) Já totiž nemám žádnou tašku, jsem zjistila! :-) Takže asi do porodnice půjdu buď s krosnou nebo s kufrem nebo s igelitkou :-)

Marodujem vícemeně furt, ale už to není takový děs. Manža se konečně zmotal, měl 5 dní přes 39 horečku, no vypadal strašlivě, chudák. Mně horečky přešly sice hned druhý den, ale zato kašlu jak tuberák a naprosto příšerně mě pořád bolí v krku, nemůžu polykat, i když piju třeba jen vodu :-(( Štěpánka jsme dali na 3 dny k našim, protože bychom ho prostě nezvládli, naštěstí mu to nevadilo, ale teď už je od 27. s náma a začíná mít docela roupy, tak se fakt těším až zahájí školka :-) Občas má taky ještě navečer zvýšenou teplotu, tak snad už to jsou jenom nějaké dozvuky té angíny. Jinak jsme teda úspěšně nakazili prakticky celou rodinu z obou stran, dneska jako poslední lehla babička :-(( To teda je humus bacil!

Nejvíc mi leze na mozek to, že jsme tu už týden zavření, nechodíme ven, nikdo nechodí sem (buď jsou taky nemocní, nebo to naopak nechtějí chytit), takže tady tak nějak od rána do večera zahníváme od ničeho k ničemu. Aspoň, že Štěpán má plno nových hraček, tak se docela zabaví. Ale jinak mám z těch letošních Vánoc fakt mizerný pocit, slavnostní atmosféra naprosto nula, z dárečků sice radost byla, ale tak nějak to rychle vyšumělo. No, celkově jsem nervózní jak pes, asi ten blížící se porod. Navíc jsem po ATB klasicky chytla candidózu, takže mě svědí snad celé tělo a k tomu jsem měla debilní nápad se mírně oholit, takže co nesvědí, to kouše a píchá :-((

A ještě od Mmiky -Moc moc všechny zdravím po Vánocích :-)

doufám, že marůdkům už je lépe. koukala jsem, že to bylo napříč republikou... u nás lehla Kačka v neděli. měla téměř 39 a to z minuty na minutu. v noci na Štědrý den dokonce blouznila. byl to fakt hnus. přes den ležela a naštěstí večer u stromečku byla jakžtakž dobrá. trvalo to u ní tak den a půl. neměla ani rýmu ani kašel, jen teplotu. skoro nejedla a byla unavená. pak ještě asi 3 dny měla večer kolem 37,5 a třetí den hnusnej astmatickej noční záchvat... teď už naštěstí jen vodová rýma... manža "lehl" na Štědrý den a mě bylo blbě v noci z 25. na 26.12. - šílená únava, vyšší teplota, ale naštěstí to rychle přešlo. A Zuzka zatím ťuk ťuk dobrý...

Diskutuje se dál o atopickém ekzemu.

Více ...
Vložil: AneJa dne 30.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 120] Články 121130 z 754 [Dalších 624 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.