Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník * Co se událo...
Týdenní souhrn, co se událo na diskuzi zamlklinek


[<<Předchozích 140] Články 141150 z 754 [Dalších 604 >>] 
 Přehledy 10.12-16.12.07* Co se událo...

Čtvrtek

13.12.07

Palečkuje se Léňě s Dadýskem

Péťa s Kačkou už je doma z nemocnice. Péťa nám píše, že v nemocnici zjistili těhotenskou cukrovku a vysoký tlak, takže riziková poradna.

A máme nováčka Ajka přišla o miminko ve 12tt :-(

Bulík – zuřivě se u nich obkládá, ptá se na zkušenosti s Aktiferinem.

Léňa z poradny vše OK, další metu má za sebou, gratulujeme

Zerat má za sebou poradnu, vše OK nabrala jen 3 kg a dostala pochvalu.

Enko má problém s přirostou placentou 11.1 ji čeká hysteroskopie.

Hanka s Barunkou je dneska 5 měsíců od revize :-(

Ajka bude mít 2 měsíce od revize svatbu, těší se, že mimino bude počato v úplné rodině.

EviK - Jinak Rozince se trošku líp, už nemá tak moc plný nos. Odsávám 2-3x denně, kapu Vincetku.

A máme tu další smutnou dušičku nám už známou Moonku, bohužel přišla o miminko v 19tt :-( podstoupila amniocentezu. Holky se snaží jí podpořit, těžko na to něco říct, je nám to všem moc líto.

Moonka nám píše o svých pocitech, je to velice bolestné.

Kik jde zítra do poradny, stěžuje si na byrokracii v porodnici

Na diskuzi se objevuje po delší době i Norren, vkládá fotky korálkování, jsou nádherné

 

Pátek

14.12.07

Palečkuje se Kik

Mája32 jde do vakcíny proti rakovině děložního čípku, jak sama píše už je to ta nová pro „stařeny“ :o)

Léňa se zaregistrovala u Apolináře :-)

Ajka se ptá na sex po revizi, respektive kdy je to možné, 6týdnů je dlouhých.

Bellana už pere mimi věci¨

Zerat  od dr. dostala něco na kašel a má pokračovat s Bioparoxem

Moonka přemýšlí zda jít do těhotenství znovu. Přeci jen u ní hraje roli věk.

Kik z poradny  vše OK, CS 3, na špičku prstu, mimi hlavou dolů, kultivace v pořádku, a k porodu to nevypadá

 

Více ...
Vložil: AneJa dne 14.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 10.12-16.12.07* Co se událo...

10.12.07

Bellana nestíhá navíc chytnuly s Agi rýmu, mrzí jí i odpískaná lekce předporodních kurzů. Kurzy v porodním domě u Čápa jsou prý super!

Zerat rovněž choří, bolest v krku rýma, ptá se na rady ohledně užívání Bioparoxu

Feketce už je líp, manžel se o ni dobře stará. Levý vaječník se doktorům nějak nezdál posílali vzorky na histologii.

Hanka s Barunko z kontroly v CARu folíky OK, ale manželovi se zhoršuje kvalita spermií, takže vitamíny, ale IUI se bude zkoušet dál

Krásná fotečka od EviK Rozárky!

Mmiky se hlásí pořád ještě ze „staveniště“ snad vše stihnou dodělat do vánoce, ale to se na jisto neví.

A další princezna na fotce tenkrát Juditka od Cukřenky

Cukřenka další marod leze na ni chřipka

Mandelinka se hlásí po delší době opět s PC

 

Úterý

11.12.07

Mája se chystá k Kleou na kožní

Méďík od Evi začíná rýmovat :o(

Rozárku od EviK už trápí rýma taky, chce se poradit co tak malému dítku dát.

Další krásná princezna ve formě fotky tentokrát Petruška od Enko :-) a vzápětí Juditka od Cukřenky.

K marodům se hlásí i Jájina tentokrát s Marcelem a nakazil se i Justus :-(

 

Středa

12.12.07

Romana32 hlásí, že dopéká poslední cukroví a chystá se na úklid

Léňa s Dadýskem shání pánský župan manželovi k narozeninám a nestíhá.

Mája u kožního nepochodila do Silvestru má dovolenou, ale lstí v lékárně získala Fenstil kapky :-)

Feketka histologie dopadla dobře, levý vaječník se zdá být nefunkční a to už pěkně dlouho, má diagnostikovaný zánět v děloze, takže léčba a pak šance na brzké otěhotní. Pravý vaječník je OK, ten levý nemusel podle dr. fungovat nikdy, vlastně se do něj vůbec nedostali.

Léňa s Dadýskem začíná cítit pohyby

Více ...
Vložil: AneJa dne 12.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 6.12.2007* Co se událo...

Petra s Kačkou v záchodě krev a na papíře taky a že se bojí....

byla u své dr., miminko je živé:-))) jinak nic víc nezjišťovala a poslala jí do nemocnice pravděpodobně k hospitalizaci a aby zjistili z čeho to bylo - teď už je to "jen" špinění - je 14tt

Tak už ležím, čekám na UZ. Můžu jen na záchod. Jinak ležet. Petra

UZ je ok, neví z čeho to bylo, ale mám ležet. Mám ascorutin. Jsem na pětilůžáku a jsou tu 3 tehule ve 3. trimestru. Petra

AneJa Honzík včera kromě mikulášské nadílky, dostal i nadílku od paní dr. ve formě 5ti leté prohlídka s očkováním :o)

Mája Tento týden mi příjde jogurtovač, taky se chci pustit do výroby. Na netu je spousta receptů, když zadáte do vyhledavače "domácí jogurt". Dělají se obyč nebo nasladko ze Salka. Co jsem ale nepochopila je, že část receptů zahřívá mlíko jen na 40 stupňů a v druhé půlce receptů se přivádí mlíko téměř k varu a pak se prudce zchladí. Asi to bude třeba vyzkoušet. Všude se zdůrazňuje maximální čistota všeho nádobí, aby probíhalo kvašení, tak jak má. Ve vetšině receptů se přidává i sušené mlíko pro zhoustnutí. Nejlepší na výrobu je Hollandia, Agrola, Madeta ve skle. Až nějaký jogurtek vyrobím, dám vám vědět.
Z Kleji se stává pořízek, v pátek měla 7 kilo, narostly jí líčka, že vypadá jako křeček. Jí moc pěkně, docela teď pije i to mé mlíko, ale maso je maso. Už nám sedí, začíná i lozit, staví se do stoje. Za chvíli s ní nebude k vydržení. Je děsně zvědavá, nic jí nemůže uniknout.

Hanka s Bárou Díky za povzbuzení, já vím, že bude líp, ale tedˇ momentálně nic moc, vytáčí mě všecho, co jsem dřív přešla, teď z toho dělám vědu. Manžel dneska přijde kdoví kdy, zítra to samé.....
Můžu říct, že takhle psychicky na hromadě už jsem dlouho nebyla :o(

Jituly Mikulášská nadílka : Marie Magdalena Davidová se narodila dnes ráno císařským řezem v 8.00. Má asi 2000g a obě jsme v pořádku.
Mmiky jinak furt řeším školu :-( a jsem z toho nemoudrá. byli jsme se podívat v úterý v jedné veliké (4. největší v Praze), kam půjde pár dětí z naší školky a Kačka by tam odtud měla dobré spojení do Chýně (jen metro a autobus) a občas by jí tam mohla vyzvednou babička... nebo jestli dát malou do Chýně do málotřídky, kde by to bylo pěší dosah z domu, ale zase moc malinko dětí... já vím, že to asi řeším furt dokola. omlouvám se. prostě nevím jak se nejlíp rozhodnout

Romana32 Dneska jsem se dozvěděla, že bych to už měla s mimčem zabalit. Prý jsem stará a bylo by to riziko. Tak nevím. Je mi 35 a cítím se na mimčo akorát a riziko to je vždycky. Sice to bylo od chlapa, ale červíček hlodá.

Oskarka Dneska využívám toho, že Vendelín spí (už asi od 2). Rozšířili jsme řady marodů - od úterka večer má vždycky na noc horečky, nejvíc měla 39,9, dneska jsme jeli na ORL (jestli to náhodou není zánět středního ucha, páč má už asi 3 týdny rýmu), tak nám paní doktorka dala antibiotika, neb je to angína (nějaká herpangína - že má puchejřky v krku). Doufám, že se jí brzo uleví, bobkovi...

Jája mudr prostudovala výsledky, udělala znovu podrobný UTZ ledvin a v podstatě prý souhlasí s místní dětskou dr. Tzn. bude to pouze hlídat, při sebemenší teplotě, okamžitě odebrat moč a budou-li zvýšené leukocyty, tak nasadí ATB. Ty bakterie prý nejsou zrovna nic moc, má tam podle jejich slov solidní sebranku:), ale mám to brát tak, že kdyby se kdysi dávno žádný odběr nekonal, tak by se nic nevědělo. A prý u takhle malých dětí bývají bakterie dost přemnožené. Navíc opět zapochybovala směrem k laborkám - prý jim tam vyroste kdeco. Taky ho zvážila, měl u nich 8,6kg, sice v boďu, ale nechápu, přeci jen 400g rozdíl během dvou dnů, no nevím... váhou se nemám trápit, ne všichni jsou stokiloví - tolik slova dr. Mimochodem, svým přístupem mi byla velmi sympatická, vše se mnou probrala, uklidnila mě i Hynka. Budou nás teď hlídat oni. V lednu na kontrolu a týden před tím moč. Jinak ledviny a vše kolem má v pořádku.

Takže jediné, co jsme si odnesli, byly zkumavky a totál zblitý Hynek, auto + sedačka. Naštěstí se poblil v autě hned jakmile jsme nasedli a tudíž jsem ho stihla celého převlíct. Nerozumím tomu, proč pořád blije:( V autě to bylo poprvé, vylítla z něj tak třetina obědu. Je fakt, že snědl 4 malé naběračky a celkem s chutí. Asi nezná míru... budu mu muset to množství víc hlídat a asi rozdělit na víc menších porcí.

Bulík Ovšem z toho, že jsem na čele postupky mě mrazí, fakt nemám NIC nachystáno a to myslím doslova NIC. Oblečky nepřetříděné a nevyprané v pytlích, kočár ve sklepě zaigelitovaný a nevypraný, ložnici v místech pro postýlku a přebalovák zaskládanou starým nábytkem, no celkem katastrofa. Ale teď je důležitější obkladač, který SNAD v pondělí konečně po třičtvrtě roce slibování dorazí a my budeme mít do Vánoc konečně koupelnu!!!!

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 9.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 7.12.2007* Co se událo...

Petra s Kačkou už nekrvácí - poctivě leží. Mmch měla poslední dobou i problémy s vysokým tlakem, tak jí pravidelně přeměřují a tlak má OK (na to jaké má nervy úplně super). Prý jen leží a kouká do stropu, takže spolubydlící ani nic moc:-((( nebo Péťa nemá náladu - ony jsou přeci jen už ve 3. trimestru. Zítra jí budou brát krev a v pondělí jde na ... nevím jak se jmenuje to pití sladkého humusu ???glukózový test???

Daník78 omlouvám se, moc tady nejsem, pořád špiním a mám nervy v prd... Jsou to teda jenom hnědé hleny (omlouvám se za natura popis), ale stejně:-(. Takže jenom ležím a ani nedutám, chjo:-(

Léňa patlám s es fotokalendářeme, už s epřenášejí na net, tak snad to už je dobré. Ráno jsem se kvůli nim rafla s manželem, tak doufám, že budou aspoň stát za to! Nakonec je dělám u Happyfoto, tož jsem zvědavá! taky děláme každoročně ve Fotostar, jenže letos mě naštavli, protože na prosinec dali na kalendáře 20% přirážku! Slevy dělali v září a to je mi na nic, když potřebuju i fotky z prosince, žejo?

Zerat taky finišuju na kalendářích pro babičky. My je dáváme každoročně dělat do www.fotostar.cz Zatím vždycky jsme byli s výsledkem nad míru spokojený a nepřijdou mi ani předražení.
Ještě potřebuji nějak vymyslet Péefka. Každoročně jsme dělali péefka s fotkou M. ale manža míní, že na tohle už je M. velká a bojí se, abysme tím nebyli trapní, tak nevím... Ještě to musím promyslet. Je fakt, že jsem nějaká líná v poslední době, takže bych možná klasickým pohledem byla nadšená i víc než tady něco kutit a tvořit :-)

Avi Holky, asi se s mnou nikdo nebude souhlasit, ale taky nesouhlasím s těhotenstvím ve vyšším věku, čímž teda myslím tak 35 a výš. Dřív mě ani nenapadlo o tom přemýšlet, věková hranice se stále posunuje a začíná to být zcela běžné mít dítě i po 40.ALE… v posledních týdnech jsem se doma setkala se situací, kdy jsem si řekla, že to bylo ode mě nezodpovědné mít v 36 dítě.Honza (můj partner) má 39 a před 4 lety mu našli maligní znamínko takže skončil na onkologii. Tam se další metastázy či nádory neprokázaly, ale stejně od té doby chodí co ½ roku na onkologické kontroly.až teď na kontrole v listopadu mu dr. nahmatala nějakou zvětšenou lymfatickou žlázu a pro jistotu ho objednala na UTZ.Během těch 14 dnů, co jsme čekali na ten UTZ mě proběhlo hlavou plno věcí, především to, že oba jeho rodiče umřeli v nízkém věku na rakovinu (44 a 60 let) a co by se stalo, kdybych třeba pak onemocněla i já….Kdo by se o Verunku postaral?? Jedině Peťa, naši už na to nemají. A do cca 18. let Verunky zbývá skoro 16 let…. No nevím, UTZ nakonec dopadl dobře, ale stejně červíček hlodá. Asi už bych nikdy osud nepokoušela, kdybych měla aspoň 1 dítě.Tímto nechci nikoho urazit, jen jsem napsala,co se mi poslední dobou honí hlavou.

Leontýnka konečně jsme nejen přestěhovaní, ale máme i zapojený internet!!!

Ke spaní dětiček, naše dítě okamžitě adoptovalo svůj nový pokojík i novou postel (takovou tu střední z IKEA 160x70cm s hrazením), za což jsem vděčná, konečně máme ložnici pro sebe! Sice jsem ještě nerealizovala své vroucné přání z posledních dvou let - číst si v posteli (odpadám okolo půlnoci rovnou do bezvědomí), ale doufám, že nejpozději na Vánoce budde nějaká knížka a užiju si to:-)

Jituly Ahoj:-) konecne jsem trochu vic pri "vedomi" a mam nabitz telefon;-)tak jsem schopna podat dalsi zpravy. Stoupla jsem poradne z postele, osprchovala se a netrci z me zadny hadicky:-) a moc se tesim, ze konecne malou uvidim...Je v inkubatoru a musim za ni dosmatlat, coz do ted neslo. Byla jsem jako lazar.. Myslela jsem, ze cisar je vetsi sranda;-) Jinak jsme v poradku, jen nas asi hned tak nepusti...Ale to prezijem, jsou tady vsichni strasne moc mili a hodni:-) Dekuju vsem moc za gratulace a omlouvam se, ze nejsem schopna odpovidat jednotlive... Mam vas vsechny moc rada a jsem vdecna za vasi podporu!!! Moc si toho vazim. Jit
Feketka Ahojky, řekli mi, že levý vejcovod mám neprůchodný a že mi brali vzorek i z levého vaječníku, protože se jim nezdál. Prý by neměl být problém v otěhotnění, ale to že mám jeden vejcovod neprůchodný mě dost vzalo. Ach jo! Ještě prý neví jestli me pustí zítra nebo v neděli, prý až podle výsledku z toho vaječníku. Pa

Norreen Ale mám pro vás novinku - neflákám se a výsledek je tady, sice se zpožděním, ale je
www.tvorivy-raj.pasaz.cz, tímto všechny zvu k pokoukání a zdaleka tam není všechno co mám doma kolem v krabicích.

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 9.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 8.12.2007* Co se událo...

Evi* Míša má taky rýmu jako prase, chudák.
Včera jsem si šla po dvou letech vyrazit s bývalýma spolužákama z gymplu a málem jsem už zase nešla, vůbec nemohla usnout a chrčela, chudě. Teď s ní vyrazil tatínek ven, líp se jí tam dýchá. Je tak strašně od včera ukňouraná...
Ale nakonec jsem šla a bylo to fajn, akorát jsme smutnili nad tím nešťastným příběhem naší spolužačky....

My jsme nechávali dělat kalendáře s Mišky fotkama babičkám na www.mujkalendar.cz. Loni mi fakt přišly do 7 dnů a letos jim to trvalo 21 dní a ještě jsem je upomínala, asi toho mají moc.

EvaK víc fotek jsme dala na http://rodina.cz/budilinci

Feketka tak hlásím návrat z nemocnice.
Břicho pořád bolí, takže jsem jen naskok u PC a jinak polehávám.
Nevím jestli vám to psala Hanka* ale zjistili mi, že mám neprůchodný levý vejcovod ale prý by neměl být s otěhotněním problém.
Jestli byl vejcovod neprůchodný i při těch mých třech neúspěšných těhu nebo až od poslední revize nikdo neví a už se to ani nijak nezjistí.
Už jsem to obrečela a musím jít dál, jsem ráda aspoň za jeden průchodný vejcovod.
Ale podle dr.v nemocnici je prý velká pravděpodobnost, že už jsem je měla neprůchodné před prvním těhu, protože po třetí zamlklince jsem neprodělala vůbec žádný zánět a před prvním těhu jsem jich měla několik.
Tak nevím, že by mi šlo s jedním vejcovodem hned třikrát tak lehce otěhotnět :o( ????
A taky mi bylo řečeno, že hysteroskopie u mě už není potřeba a záleží jen na mě jestli ji chci udělat nebo ne.
No uvidím co mi řekne můj dr.

Jo a taky tam se mnou ležela jedna holka a říkala mi, že si mám u mého dr. zažádat aby mě poslal na cvičení Mojžíšové. Ona prý taky nemohla dlouho otěhotnět a pak začala chodit na cvičení na rehabilitace a hned byla těhu, takže se na to zeptám.
Mám sice DVD Mojžíšové od Kik ale na rehabilitaci je to prý účinější.

A taky manžel přišel s tím, že mu jeho kolega z práce doporučil jednoho vyhlášeného léčitele,který se zabívá neplodností a má prý skvělé výsledky.
Toho kolegy manželka totiž taky měla za sebou několik potratů a pak se jim asi rok nedařilo a po léčbě tímto léčitelem otěhotněla hned druhý měsíc a bez problémů donosila zdravého chlapečka.
Takže skusíme i to.

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 9.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 5.12. 2007* Co se událo...

Léňa Já jsem si dneska přivstala, abych pověsila hvězdičky do okna v obýváku. Večer je rozsvítíme, aby nás Mikuláš našel;-) Ale byl to boj, nejdřív jsme tam musel a všechny hvězdičky nasadit, pak jedna velká nesvítila, pak nedrželi přícucky, co k tomu byly a měly to držet na okně... Nakonec to je přilepené izolepou:-D

Redí my jsme včera taky zahájili světýlka, ale venku na stromě a takovou bílou hvězdu nade dveřmi, malá koukala z okna snad půl hodiny a spokojeně stále dokola konstatovala, že teď už nás Ježíšek najde :))

Vlašťa Zjistila jsem, že besídka z MC Avi a Leontýnky proběhla včera. Měla jsem tam v plánu dorazit dnes :-(((( Jsem poslední dobou neuvěřitelná. A přitom jsem si vždycky zakládala na své nezmatenosti, orientovanosti a spolehlivosti.

Evi* U nás teda ještě žádná výzdoba není, ale tento víkend se chystám na okna, tak pak to tady snad nějak nazdobím. Zatím nevím jak, živý jehličí se mi tu nechce dávat, mám strach, aby to Mišák nesežvejkal a adventní věnec zatím taky nemám....nějak letos není nálada. Ale ty hvězdy jsou pěkný.
Dneska ráno jsem rozsvítila svíčky a nachystala Médikovi ponožku. Myslím, že jí to bylo uplně jedno:o))

Ted vzala pod umyvadlem mokrý hadr, kterým utírám psovi packy a myla panence zadek a říkala jí, že je čuně:o))))

Holky, kdyby měl někdo zájem, šoupla jsem na MMB (ID 14400) odsávačku Avent Isis, kterou už nepotřebuju. Chybí k ní akorát jeden kelímek, ale z s tím jedním se to dá zvládnout, vlastně jsem ten druhý ani nepotřebovala. Savičku a náhradní vnitřek do pumpičky jsem nepoužila vůbec. Tak kdyby měl někdo zájem, je to, myslím, za dobrou cenu nebo se můžeme ještě domluvit, když jste to Vy:o))

EviK jinak věnec jsme dělala teprve včera (teda Krýša mi pomáhala a zrovna, když jsme ho měla rozdělaný, odmítala Rozárka spát. V konečné verzi to u nás vypadalo tak, že já stále kojila Rozárku, Kryštof rozstříhával a rozhazoval větvičky po celém obýváku a přišla nečekaná návštěva. Hádejte, kdy byl Radim- samo, že na rybářském kroužku :))

Jája Jinak u nás vše při starém - výsledky kultivace moči opět víc než bídné:( Takže jsem se hecla a přinutila dr. vypsat poukaz na vyšetření. Ošívala se dost, ale asi jsem si spražila solidně, protože mi dala do ruky i výsledky, což normálně nedělá. A kupodivu nám přálo i štěstí, protože se uvolnilo místo hned zítra. Mňo, mám z toho celkem stažený žaludek, ale alespoň budu mít klid na duši přes Vánoce. A konečně budeme v rukách odborníků. Celý výstup u dr. jsem zakončila perličkou... dr. měla totiž na stole jogurt Dobrá máma. Tak jsem jí řekla, že se dost zajímám o zdravou výživu a tak, a že zrovna tento jogurt je jeden z nejhorších na trhu. Míchlo mě docela, že byla zrovna poradna, plno mamin se jukne a řekne, ha, když to jí dr., tak to bude dobrý jogurt. Dr. zírala jak puk a prý, který je teda dobrý. Řekla jsem jí svoje stanovisko a výsledek byl, že ty "moje" jsou sice dobré, ale drahé. Čímž mě teda totálně dostala:))

Jituly ted jsem se vrátila ze všech možných vyšetření a den D nastane již zítra! Průtoky se trochu zhoršily a není prý na co čekat... Tak držte palce (mám docela strach).

Onika v pátek dopo odlítám s dětma na dovču, tak jsem trochu velkej mimoň, páč Vánoce musim mít nachystaný už teď... pak nebude moc času... ale myslím na Vás skoro furt :-)))

Daník omlouvám se, že tady moc nejsem a nereaguji, ale nervičky pracují - právě jsme se vrátili z pohotovosti, začala jsem špinit a fakt mě to vyděsilo... Chtěla jsem počkat do rána na svého mudra, ale *Hanka* mě přesvědčila ať jedeme hned.... A jsem moc ráda, srdíčko ťukalo, mudr a sestřička byli tak straaaašně hodní a abych viděla srdíčko, tak kvůli mně přeskládali ordinaci abych viděla na utz. A přesně odpovídáme, dokonce i jsme dle nich i napřed, podle mě jsem 8+0, podle zprávy 8+3:-).

Feketka, hysteroskopii jí dělat nebudou, protože má prý vysokou sliznici. Takže pokud jí bude chtít, tak má přijít těsně po MS. Nechápu to - zítra bude 15.DC a já byla myslím 17.DC a nikdo nic neřešil (hlavně mi nedělali UZ při nástupu, takže nikdo nevěděl jaká sliznice je). Pak jsem s ní ještě mluvila - na jedné straně má folík 25mm a na druhé asi tři menší :o-)) a to neměla žádnou stimulaci. Pokud by jí udělali tu hysteroskopii a pak se dál v tom cyklu mohla snažit, tak na ní asi půjde, pokud by měla přijít ještě o další cyklus, tak asi ne.

Mmiky výborná zpráva od nás. nevím jak a ani to nechápu, ale cysta z pupíku se někam ztrácí!!!!!! a to Dr. na chirurgii říkala, že to není téměř pravděpodobné a zatím to vypadá že je téměř pryč. tak uvidím ve středu na kontrole, co nám řeknou.

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 5.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 4.12.2007* Co se událo...

Hanka s Bárou Dneska je to 8 let co nečekaně zemřel můj taťka :o((( To byly nejhorší vánoce, které jsem zažila....

Vlašťa Vánoční čas je takový dvojsečný - když někdo kolem nich zemře, je to víc emocionálně zatížené. O víkendu zemřel manželův děta, otec mé tchýně. Ač to byla smrt očekávána, je to stejná ztráta.
Jsem ale strašný sobec, protože mě mrzí, že má Matoušek své první narozeniny, které se slavit teď nebudou a počká se, až opadne smutek po pohřbu.

Evi* Tak máme předepsaný ortopedické botičky, máme nárok na jedny jednou za 4 měs. Jsou docela pěkný, žádná hrůza. Pan dr. povídal, že Mišák má i mírně křivou hlavu a že to s těma nožkama souvisí, prý měla málo místa v břiše.

k tomu Mikulášovi, my ho asi ani slavit nebudeme, moc je nemusím a nechci Médika strašit. Budeme hrát na Barborku, do upletený ponožky za okno nám něco přes noc nadělí. Ale jen fakt zdravé sladkosti, žádný hračky, to zavádět nechci. Mám koupený rýžové medvídky a dětský sušenečky, banány a jablíčka, takže tak.
Jituly Ahoj, podávám nové zprávy:o) tlak čím dál vyšší, přidali mi prášky, 3x denně měření tlaku, 2x denně chodím na pásy, každý druhý den uzv a Doppler. Pokud bude něco špatně, jdu okamžitě na sál, jinak plánovaný císař příští týden… Ale jsem pod drobnohledem, tak to snad bude dobrý :o) Jit

Janina U nas dneska Mikulas vzal par veci v obchode - pro Marcela : novy kartacek na zuby, "zvykacka", ktera zabarvi povlak na spatne vycistenych zubech, malej balicek krokantu v cokolade a 2 mini-cokotycinky. zitra jeste musim pro pero (to si preji od Mikulase druhaci na navrh pani ucitelky, brzo zacnou psat perem - az se nauci vsechna psaci pismenka-zatim psali tiskace, pak uz musi jen udelat nejake testy a dostanou "perovy ridicak"), no a pak jablicko, mandarinka, aby se naplnila latkova botka. Thomas dostane stejne mnozstvi sladkosti jako Marcel+ovoce a jeste musim kouknout po nejake prakticke malickosti. Pro Justuse chci zitra koupit nejakou hracku + jablko a banan taky pridam.
Thomasovi jsem rekla, ze sama sobe plnit botku nebudu, tak uvidim, co dostanu ja :)
V nasi rodine chodi Mikulda v noci z 5. na 6.12. (certi a andele v Nemecku nejsou).
Bulík HOlky, já se jdu jen ohlásit a omluvit, že momentálně poněkud těžce nestíhám. Byla jsem 14 dní v práci na celý úvazek a teď už jsem na MD, ale zas doháním resty a mám strašlivě rozlítáno. Snad ale už příští týden to bude lepší a budu se soustředit jen na to praní oblečků a pečení cukroví a příjdu častěji.

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 4.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehled 3.12. 2007* Co se událo...

AneJa Holky dneska je to právě rok co jsem potratila a za dva dny to bude rok co jsem k vám přišla. Chtěla bych vám všem moc poděkovat za slova útěchy a podporu které se mi tenkrát od vás všech dostalo a vlastně po celý rok. Jsem šťastná, že nosím v bříšku našeho broučka je to i vaše zásluha, neboť jste mě ve chvíli nejtěžší podežely!

Daník78 Tak já jsem dneškem překonala svoje nejdelší těhu:-).

EvaK u nás začalo domácí kolování bacilů- Rozárka chytla od Krýši rýmu (doufám, že se z toho nevyvrbí nakonec i ten hnusný kašel), takže dneska jsem s ní spala v křesle- já v sedu, aby mohla líp dýchat. U mě se o spaní mluvit nedá. Kapu jí LIbenar a odsávám, má někdo nějaký účinnější nápad?
odpolko se ještě staVÍM V LÉKÁRNĚ, JDU K dR, abych s ní zkonzultovala tlak. Konečně se mi vrátil do "těhotenského normálu"- 150/95, jinak po porodu jsem měla 170/112 a podobně, takže přece jen nějaký pokrok :)

Vlašťa Protože jsem měla po roce nicndělání víkendový školící kurz, dítko jsem nechala na hlídání taťkovi a viděla ho jenom ráno a večer na kojení. Mě vám bylo taaak strašně po něm smutno. Ale zase jsem si úplně báječně odpočinula od mateřství, naučila se spoustu nového a zajímavého. Kluci to spolu taky zvládli, i když po celém dni se můj jidny intelektuální manžel, který by jindy o novu ani okem nezavadil, pustil nějakou šílenou teenagerovskou komedii :-))

Redí A jinak poslušně hlásím, že cvrček vyrostl za 14 dnů o víc než cenťák, mám první šmouhatou fotečku :)) a doktor byl s námi zcela spokojen, čili my s ním taky :)) Za měsíc jdeme na první vyšetření vývojových vad, musíme si to platit, protože pojišťovnou hrazené to je až kolem toho 21tt, tuším.. Takže děkujeme za palečky! a i když je mi furt blbě, je mi krásně, žejo!
Jen ta tchýně.... :))) dala jsem k ní malou na hlídání, protože moje máma je nemocná...no a tu debatu o vánocích s ní budu rozdýchávat zase nějaký ten pátek. Ale co, nebudu se trápit malichernostma, jdu se těšit podstatnýma věcma ;o)

Feketka omlouvám se, že jsem tady dlouho nebyla ale nějak nebyla nálada, ta je totiž už nějakou dobu pod bodem mrazu :o((
Ve středu nastupuji do nemocnice a ve čtvrtek mi budou dělat tu hysteroskopii a laparoskopii, takže prosím o držení palečků.
Mám z toho hrozný strach a připadám si jako ve zlém snu, ze kterého se nejde probudit. Ach jo, proč zrovna já! :o((((
Veřejně děkuju *Hance* za všechny rady a podrobné informace o tomto vyšetření!!!!!

Jituly Moc se všem omlouvá, že se neozvala dřív, ale ted je od rána už v nemocnici a přes víkend měla děsnej fofr (zabalit pro mimi, advent, mikuláš atd..., práce... Dnešek v nemocnici celý prospala. V pátek u dr. dopadly /i jak se dalo čekat, zacínájí být malý (2300g a dnes namřeili 2600g. Jsou pořád KP a je min plodový vody, monitor OK. Doufá, že to bude pod dohledem dobrý. Moc všem děkuje za podporu a jak na ni myslíme, Jitulka prý na nás taky. Chtěla všechny svoje pocity vypsat do deníčku, ale vůbec to nestihla.

Evi*Začaly jsme s Médikem další kolo rehabilitací s tou naší křivou nožičkou.
Rehabka je fajn, dala nám tip na jednoho dr. na protetice, máme to s ním zkonzultovat a vzít s sebou botky, aby nám poradil odborně, co na tu nožičku a jestli je potřeba dát udělat spešl boty, tak zítra tam jdeme, tak nám držte palce. Ale myslím, že je lepší mít nějaký spešl boty, dokud je to Médikovi šuma fuk, než začne být slečna. Ale fakt, pokud jsou to jen takový problémy, je to pohoda...začíná se to kolem nás všechno nějak divně chrout.

Apple Na mě teď padl po dlouhé době smutek, myslela jsem, že už to je za mnou ale ještě ne :-( Teď to bylo přesně 2 měsíce od revize. Naštěstí mě práce a rodina nenechají moc smutnit. Taky je to možná hormonama, protože mám po druhé MS - přesně v termínu - tak se mnou začínají šít čerti a víc myslím na mimi.....
přeju krásný adventní čas a zase brzo zaskočím :-))))))

Soník U nas byla radostna sobota, na kontrole 12+0 vsechno v nejlepsim poradku,mam prukazku, NT vyborne, mimisek skatacil, dokonce jsem jako trubka mavala na monitor, jakou jsem mela radost, takze pokud muzu, prosim taky do postupky, tydny se mi meni v sobotu, dnes jsem 12+2, termin 15.6.2008, ale je prede mnou tusim jeste Petra...

Více ...
Vložil: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 dne 3.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 26.11.-2.12.07* Co se událo...

Pátek

30.11.07

Palečkujeme Léňe a AneJe

Zerat žije přípravou na vánoce, úklidem, pečením, nákupem dárků....

AneJa hlasí na endokrinologii vše OK

Cukřenka začíná hodnotit rok 2007 jako velmi plodný co se těhotnění týče.

EviK se hlásí z kolotoče okolo dvou dětí, Rozárka je zlatá a hezky spinká jen v noci má bdící čas.

Daník78 se ptá na radu ohledně těhu nevolností, začíná si to hezky „užívat“

Kolus na včerejší kontrole dopadla rovněž výborně!

Léňa a Dadýsek, screaning dopadl skvěle, miminko odpovídá, riziko na Downa je 1:17000 takže paráda a užili si i 15ti minutový 3D utz!!!

 

Sobota

1.12.07

Romana32 si užívá pubertálního dítka :o(

Do postupky vstupuje Léňa a Dadýsek už jen rozbalit balíček, ale na to je ještě čas!

Jity také žádá o vstup do postupky :o) jupíí je nás tam hooodně!

Cukřenka vkládá fotečku Juditky, je nádherná!

Jity vkládá koláž výtvorů Bereniky, je to skutečná podívaná na to, že jí je 30 měsíců má prostě na malování talent!

EviK vkládá fotku Rozárky! Je to nádherná panenka!

 

Neděle

2.12.07

Na diskuzi je klid.

Janina slaví narozeniny.

Léňa už oznámila rodině, že čekají rodinu.

Více ...
Vložil: AneJa dne 2.12.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Přehledy 26.11-2.12.07* Co se událo...

Pondělí

26.11.07

Mmiky – Kačenka měla astmatický záchvat do toho asi něco chytla od dětí ve školce :-(

Hanka s Barunkou – Barunka horečkuje :-( od dr. Barunka má zánět nosohltanu a průdušek

Romana32 – babičku mají stále v nemocnici, nálada je na bodu mrazu :-(

Petru – další marod tentokrát Martínek

Daníka mořili u zubaře.

 

 

Úterý

27.11.07

Dneska se palečkuje Daníkovi, Onice a AneJe

Oskarka – Vendula oslavila druhé narozeniny

Evi* má depku, nemá žádné dárky k vánocům

AneJa v poradně vše OK miminko se má dobře

Příspěvků je pomálu rodina strašně blbne!

 

Středa

28.11.07

Palečkuje se Daníkovi a Jitully

Romana32 – babička je z nemocnice konečně doma!

EviK informuje jaký je Kryštof skvělý bráška k Rozárce nikoho nepustí :o)

Cukřenka vkládá fotku Cukrové panenk :-)

Daníkutz OK srdíčko tluče! Hurá!!!

Mmiky – Zuzanka je po utz břicha, nesla to statečně, bohužel se jedná o cystu a ta bude muset ven.

Jitulka se hlásí po kontrole, pořád vysoký tlak, otoky no nic moc, ale porod se blíží tak jen vydržet!! Miminko je v příčné poloze.

 

Čtvrtek

29.11.07

Palečkuje se Petře s Kačkou a AneJe

Ozvala se Kolus dneska jí čeká podrobnější utz

AneJa po genetickém utz miminko je v pořádku a je to KLUK!

Hanka s Barunkou – rozjela se MS druhý pokus nevyšel :o( Hlavu vzhůru bude líp!

Leontýnka vkládá super fotku Bořka jak peče cukroví :o)

Evi* s Méďou dneska skončila plavání dostali diplom! Od ledna pokračují ale cena jaksi stoupla

A další nadílka fotek od Cukřenky, no má se čím chlubit!

Více ...
Vložil: AneJa dne 29.11.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 140] Články 141150 z 754 [Dalších 604 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.