Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník recepty


[<<Předchozích 20] Články 2125 z 25 
 filérecepty

mrkev
celer
petržel
pórek
máslo
oregáno
bazalka
sladká paprika
filé
tavený sýr - apetito
vajíčko

Na másle podusíme zeleninu, osolíme, přidáme filé, sýr, podusíme, dochutíme oregánem, sladkou paprikou a bazalkou a na konec vmícháme vejce.

Více ...
Vložil: srpnatka03 dne 27.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 zapečený králíkrecepty

Je to takové co dům dal:

Do skleněné zapékací misky dáte:

-kousky králíka, kousky brambor, francouzkou zeleninovou směs, sušenou zeleninu, trochu olivového oleje, zapéct v troubě. Než je to hotové, přidáte kousek taveného sýra. Nakonec je možno přidat trochu sunarky - kuře se zeleninou, podlijete malinko vodou a všechno rozpatláte vidličkou.

Více ...
Vložil: srpnatka03 dne 24.9.2004| 1 komentář | Přidej komentář | Poslat mailem
 pórková polévkarecepty

300 g porku nakrajime na kolecka a osmahneme na 2 lzicich masla,prilijeme 1 a 1/2 l vody a uvarime porek do mekka,pak pridame zhotovenou jisku z masla a mouky,osolime,pridame muskatovy kvet a jeste kratce povarime.Nakonec prilijeme 2 dcl smetany a jiz vice nevarime.Nekdo pridava do smetany zloutek,do polevky brambory ci kostku masoxu,zalezi na chuti.

Více ...
Vložil: srpnatka03 dne 24.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 květáková polévkarecepty

6 dcl vody
200 g květáku 2 brambory

20 g hladké mouky
1 dcl mléka
30 g másla
1/2 žloutku
sůl
petrželka

Příprava:
Ze dvou třetin rozehřátého másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku a rozvaříme ji s mlékem a vodou do hladka, aby v polévce nebyly žmolky. Když se polévka začne vařit, přidáme do ní na rùžičky rozebraný očištěný květák, sůl a vaříme asi 20 minut. Hotovou polévku stáhneme z plamene, rozšleháme do ní čerstvý žloutek, přidáme zbývající syrové máslo a usekanou petrželku.

Více ...
Vložil: srpnatka03 dne 24.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Cestoviny s paradajkovou omačkourecepty
Cibulka, olej, 2 paradajky, 2lyžice smotany, cestoviny

Osmažíme cibulku, k cibulke pridáme na kocky pokraté a zbavené šupky dve paradajky. Podusíme, posolíme a na koniec pridáme podľa chuti smotanu a ešte povaríme. Rozmixujeme a podávame z cestovinou.

Více ...
Vložil: srpnatka03 dne 24.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 20] Články 2125 z 25 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.