Rajská omáčkaAutor: Maky27 , 8.8.2008 9:55:46
S čerstvých rajčat
Suroviny Črvená rajčata • Hladkou mouku • Olej nebo máslo • Cukr • Celý pepř černý • sůl • Nové Koření celé • Bobkový list • Smetanu Postup Spaříme vroucí vodou rajčata. Sloupnem ze slupky a propasírujem. Pokud vám nevadí zrníčka tak stačí rozmixovat. Přidáme asi 3 Bobkové listy, 3 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření. Špetku soli. Podle chuti Cukr. Z čerstvých rajčat je omáčka trochu kyselejší tak s octem opatrně ;o) Necháme povařit. Usmažíme si jíšku a přidáme do omáčky. Pořádně promícháme a na konec přidáme smetanu. Kdo chce kyselejší, může i kysanou. Podáváme s těstovinamy nebo knedlíkem.
Dobrou chuť Zobrazeno doposud 698 x.
|
Všichni uživatelé |