Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Rajská omáčka

Autor: Maky27 , 8.8.2008 9:55:46
S čerstvých rajčat
Suroviny
Črvená rajčata • Hladkou mouku • Olej nebo máslo • Cukr • Celý pepř černý • sůl • Nové Koření celé • Bobkový list • Smetanu
Postup
Spaříme vroucí vodou rajčata. Sloupnem ze slupky a propasírujem. Pokud vám nevadí zrníčka tak stačí rozmixovat. Přidáme asi 3 Bobkové listy, 3 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření. Špetku soli. Podle chuti Cukr. Z čerstvých rajčat je omáčka trochu kyselejší tak s octem opatrně ;o) Necháme povařit. Usmažíme si jíšku a přidáme do omáčky. Pořádně promícháme a na konec přidáme smetanu. Kdo chce kyselejší, může i kysanou. Podáváme s těstovinamy nebo knedlíkem.
Dobrou chuť
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 693 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.