ZázvorkyAutor: těhotnění Správce , 21.11.2008 13:53:06
je to suché cukroví, které je třeba aspoň 3 týdny odležet, jinak jsou tvrdé
Suroviny 28 dkg cukru • 2 žloutky • 2 celá vejce • 28 dkg hl. mouky • špetka ml. zázvoru • citr. kůra Postup Cukr šleháme se žloutky a vejci do zhoustnutí. Pak přidáme mouku, zázvor a citr. kůru a zpracujeme na vále v těsto. Hned rozválíme placku a vykraujeme formičkou zázvorky. Necháme do rána odpočinout na plechu na pečícím papíru. Druhý den pečeme cca na 150st., aby zůstaly světlé, ale naskočily.
Toto je správná formička na zázvorky, foto hotových zázvorek dodám, jen budou hotové. Zobrazeno doposud 1119 x.
|
Všichni uživatelé |