Jogurt z domácí pekárnyAutor: Hafíbí+Adam+ Jakub 1.3.2008 , 25.6.2010 20:18:03
1xprogram těsto kynuté, 3/4 hodiny pauza,
2 minuty pečení, 3/4 hodiny pauza, 2 minuty pečení a 3/4 hodiny pauza, 2 minuty pečení. Potom nechat v zavřené pekárně přes noc a přeložit do nádobky do ledničky. Suroviny 1 liter mlieka, jeden kvalitný biely jogurt so živými kultúrami, 4 polévkové lžíce sušeného mlieka Postup Rozmiešam a vliju do pekárny.
Potom pustím program v tomto poradí: 1xprogram těsto kynuté, 3/4 hodiny pauza, 2 minuty pečení, 3/4 hodiny pauza, 2 minuty pečení a 3/4 hodiny pauza, 2 minuty pečení. Potom nechat v zavřené pekárně přes noc a přeložit do nádobky do ledničky. Overené, jogurt fakt hustý a chutný. A vydrží, nepokazí sa. Len bacha na tie dve min. pečení, tie neprešvihnúť, lebo by inak zkrupicovatel Zobrazeno doposud 286 x.
|
Všichni uživatelé |