Tvarohovo-čokoládová buchtaAutor: Hafíbí+Adam+ Jakub 1.3.2008 , 10.8.2011 14:05:56
Zvlášť vymícháme světlé a zvlášť tmavé těsto. Na plech nalijeme větší část tmavého těsta. Pak nalijeme všechno světlé těsto a
nakonec pocákáme zbytkem tmavého těsta. Dáme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a pečeme 30-40min. Suroviny Ingredience na tmavé těsto: • • 1 hrnek (250g) hladké mouky • 1 hrnek (250g) hrubé mouky • 1 hrnek (250g) cukru krupice • 1 hrnek (250 ml) mléka • 3/4 hrnku (190ml) oleje • 1 prášek do pečiva • 1 vanilkový cukr • 2 vejce • 2 lžíce kakaa • • Ingredience na světlé těsto: • 2 tvarohy • 1 hrnek (250g) cukru krupice • 1 hrnek (250 ml) mléka • 1 vanilkový puding • 1 vanilkový cukr • 2 vejce • Postup Zvlášť vymícháme světlé (je velice ridke, tak se toho neleknout) a zvlášť tmavé těsto. Na plech (dávám pečící
papír) nalijeme větší část tmavého těsta. Pak nalijeme všechno světlé těsto a nakonec pocákáme zbytkem tmavého těsta. Dáme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a pečeme 30-40min. OdpovědětKapradina Zobrazeno doposud 294 x.
|
Všichni uživatelé |