Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Perníčky měkké i bez odležení

Autor: Miri+L&M&K , 11.12.2009 10:31:35
Suroviny
1 kg hladké mouky • 30 dkg moučkového cukru • 20 dkg rozehřátého medu • 10 dkg Hery • 6 celých vajec • 2 lžíce jedlé sody • koření: fenykl nebo anýz, hřebíček, skořice, nové koření – celkem 1 polévková lžíce, umleté
Postup
Těsto necháme 1 den odpočívat (v ledničce vydrží i týden), pečeme v teplejší troubě. Před pečením potřít studenou vodou, po upečení vajíčkem. Uložíme do igelitového sáčku.

Dělám z poloviční dávky.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 5 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 666 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.