Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Přesnídávka

Autor: Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 , 5.8.2009 15:46:13
Suroviny
ovoce (jahody, meruňky, broskve, jablka...) • jablka - kůli pektinu •
Postup
Ovoce omyjte a rozmixujte. Tvrdé ovoce můžete krátce podusit. Ke každému ovoci je lepší přidat jablka kůli pektinu, který pomůže ke konzervaci. Ke kyselému ovoci můžete přidat banány, které přesnídávku osladí, popř. hroznový cukr, nebo pro pozdější věk bílý cukr.
Naplňte sklenice a zavařujte 20 min. na 85 st.C.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 452 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.