Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Podmáslový chléb

Autor: Janca I.,Anetka07/07 , 14.2.2010 17:49:16
Náš NEJoblíbenější
Suroviny
400 ml podmáslí • 2 lžíce oleje • 1 lžíce octa • 2 lžičky soli • 1 lžička cukru • 1 lžíce kmínu (může být i drcený i celý) • 160 g žitné mouky • 300 g hladké mouky • 100 g pšeničné mouky • 1/2 sušeného droždí
Postup
Do pekárny vložíme tekuté, potom sypké. Já ještě přidávám slunečnicové, dýňové a sezamové semínko. Můžete i na začátek, nečekám na pípnutí. Program klasik, střední kůrka, velikost 2. Já mám pouze 2 velikosti, kdo má ve volbě 3, tak může volit tu největší. Chleba na povrchu trochu popraská, ale chuťově je výborný.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 360 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.