Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Panenské špalíčky

Autor: nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 , 11.10.2009 9:16:25
oběd za pár minut
Suroviny
vepřová panenka, sůl, pepř, anglická slanina, provázek, olej
Postup
vepřovou panenku nakrájíme na špalíčky asi cca 3-4 cm dlouhé, jemně osolíme a opepříme, zabalíme do plátků anglické slaniny a svážeme provázkem. Smažíme na rozehřátém oleji z každé strany 2 minuty (počítáme 4 strany :-) ). Důležité je, aby se slanina pěkně vypekla.
Po osmažení rozstřihneme provázek a podáváme s bramborovou přílohou. Já dělám brkaši.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 561 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.