Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Francouzská topinka

Autor: ISSBIAX + 2 , 28.11.2009 17:57:22
Specialita mého manžílka
Francouzská topinka
Suroviny
1 krajíc chleba • 1 velké vejce nebo 2 menší • sůl, pepř • 3 kolečka/plátky šunky nebo nějakého měkkého salámu • případně rajčátko, pórek
Postup
Krajíc chleba opatrně uvnitř vyřežeme, takže nám vznikne nerozpojená kůrka a vnitřek. Osmahneme část bez kůrky a vyjmeme. Osmahneme lehce asi 3 kolečka měkkého salámu, na něj položíme kůrku chleba a do ní rozbijeme vejce. Přikryjeme pokličkou a chvíli smažíme. Okořeníme solí a pepřem. Můžeme zdobit rajčetem a pórkem.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 395 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.