Plněné a zapečené crape-suzetteAutor: ISSBIAX + 2 , 28.11.2009 18:37:43
Suroviny těsto na amolety: mouku, mléko, sůl, 2 vejce nebo jak jste zvyklí • rajčata, mrkev, cibule, kukuřice, žampiony, paprika (prostě co máte rádi za zeleninu) • nastrouhaný sýr • sůl, bazalka, olej Postup Z vajec, mouky, mléka vytvoříme tekuté těstíčko na amolety, které osolíme. Na pánvi tvoříme tenoučké amolety = crepsuzet, které zpět vyndáme na jeden talíř. Nevadí že vychladnou. Na pánev dáme všechnu zeleninu nakrájenou na drobno (zeleninu můžete dát samozřejmě dle svých chutí), přikryjeme pokličkou a dusíme až změkne mrkev, osolíme a posypeme bazalkou, vyklopíme do misky. Do amolet balíme směs a zatočíme, vložíme do vymazané zapékací mísy (všechny) a poosypeme nastrouhaným sýrem. zapečeme asi 15 min na 250 stupňů.
Zobrazeno doposud 471 x.
|
Všichni uživatelé |