Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Fazolové lusky se smetanou, slaninou, kuřecím a gnocci

Autor: Lenka a zlatíčka , 10.6.2010 12:34:06
Fazolové lusky se smetanou, slaninou, kuřecím a gnocci
Suroviny
fazolové lusky (čerstvé nebo mražené) • slanina na plátky • smetana • gnocci • kuřecí prsa • sůl • pepř
Postup
Fazolky povaříme v osolené vodě cca 10-15 minut.
Na pánvi osmahneme pěkně do křupava slaninu, kterou před tím pokrájíme (ne moc na drobno).
Vmícháme uvařené fazolky, přídáme smetanu, dle chuti osolíme a opepříme.
Smetanu nechám trochu vyvařit.

Takto to lze podávat jako přílohu, nebo smícháme s usmaženým masem (na kostičky) a uvařenými gnocci a je to kompletní jídlo.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1015 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.