falesna svickovaAutor: Verdík , 5.10.2009 19:46:18
moc doporucuju,rychle a splhnete u chlapa
Suroviny kureci maso (nebo kruti) • cibule • mrazena zelenina pod svickovou - korenova zel • 2 zakysane smetany • bobkovy list • nove koreni • bujon Postup Na sposob svíčkovej, ale s kuřecím (alebo krůtím) a NESKUTOČNE DOBRÁÁÁÁÁ FAKT! CHUTÍ MI VIAC, NEŽ ORIGOŠ A PRITOM STRÁÁÁÁŠNE JEDNODUCHÁÁÁ. A CHLAPOM TIEŽ CHUTILA:-)
Dokonca tam nepoužívam ani múku:-))) Hodíš do hrnca cibulku na kostičky, trochu osmažíš, fukneš k tomu kuřecí prsa, nasypeš DVA SÁČKY (čím viac, tým lepšie) mražené zeleniny pod svíčkovou, prdneš jeden masox, prisolíš přiměřeně, hodíš dva bobkové listy plus 4 kuličky nového koření:-)))) Zaliješ vodou a varíš, dusíš až to zmakne:-) Potom vybereš maso vedle:-) Takisto vybereš tie bobkové listy:-) Doliješ do zeleniny vody ak sa vyvarila, aby si mala dosť omáčky. Hrnec odstavíš bokem z ohňa. Vezmeš tyčový mixér a rozmixuješ rovno v hrnci, neboj, bude sa to zatiaľ zdať možno redšie ALE PRIDÁŠ POTOM DVE SMOTANY KYSANÉ A MIXUJEŠ DÁÁÁÁL:-) Zhustne to akurát na hustotu omáčky a je to božíííííí:-) Možeš k tomu nakoniec cvnknúť troška citronky alebo octa, podľa chuti:-))) Ohreješ knedlík, fukneš masíčko na tanier a zaliješ tou božííí (fakt božíí) omáčkou:-)) A o chvíľu je tanier prázdny, garantujem:-)))) Aj moj Filípek ju zbožňuje:-) A kto chce ešte zdravšiu, nedá knedlík ale inú prílohu a miesto klasických kysaných smotán dá Ramu Cremefine rastlinnú kysanú smotanu:-) Jo ale naozaj to musí byť kysaná smotana, lebo so smotanou na šlehání by to nebolo to pravé orechové:-) Tak dobrú chuť:-) Zobrazeno doposud 427 x.
|
Všichni uživatelé |