Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Kmínový kapr

Autor: Naďa+T+E+P , 30.10.2010 17:36:40
Suroviny
600g kapra • mletý a drcený kmín • hladká mouka • 60g sádla • 1 cibule • 100ml smetany ke šlehání • pažitka
Postup
Kapra osolíme.
Do hladké mouky vmícháme drcený a mletý kmín. Obalené porce kapra se opékají na sádle z obou stran a těsně před dokončením se podlijí smetanou anechají se krátce zavařit. Sype se pažitkou a podává se s bramborem.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 363 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.