Cheesecake s bobulovitým ovocem v parním hrnciAutor: Silva81+chlapeček , 6.10.2011 15:16:14
Výživová hodnota - 192 kcal, proteiny 6,6 g, tuk 10,1, sacharidy 19,3 g, sodík 0,06 g
- 4 porce, příprava 10 min, vaření 20 min Suroviny 4 máslové sušenky • 140 g směsi čerstvého bobulovitého ovoce (č. rybíz, ostružiny, maliny...) • 2 vejce • 30 g krupicového cukru • 200 ml lehkého krémového sýra ve stylu Philadelphia • 120 g fromage frais (20% tuku) Postup 1. Rozdělte sušenky na dno pohárků. Přidejte ovoce.
2. Ušlehejte vejce s cukrem do zhoustnutí a do běla, poté přidejte smetanový sýr a fromage frais. 3. Rozdělte směs do kelímků a přikryjte víčky. Dávejte pozor, abyste je nenaplnili příliš, protože by při vaření mohly přetéct. Umístěte kelímky do koše č. 3 (úplně nahoru). Vařte v páře 20 minut. Zobrazeno doposud 374 x.
|
Všichni uživatelé |