Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Mléčný marcipán

Autor: Petraend, Dennis a Nicolas , 17.12.2011 12:36:21
Suroviny
200g prosátého moučkového cukru • 200g prosátého polotučného mléka • 1 bílek • 3 lžíce medu /nestírat prstem, jen nechat stéct/ • 30g omegy /rozpuštěné/ nebo 3 lžíce oleje • malého panáka mandlového aroma
Postup
Pořádně propracovat, to co se nalepí na linku už nezapracovávat, pokud je to moc řídké přidáváme půl na půl mléko s cukrem, v konečné fázi lze propracovávat na škrobu.
Hmota by se neměla táhnout pokud jí zvedneš rukou do výšky měla by držet. Nejlepší je hned s ní pracovat, podsypávat škrobem, pokud trochu zatuhne, lze dát do mikrovlnky, ale opatrně aby se neupekla. Chce to opravdu vždy jen pár vteřin.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 414 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.