Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)

Autor: Sladké recepty , 30.11.2018 13:48:12
Sladký smetanový dezert s jedinečnou chutí želé bonbonů Pedro.
Suroviny
4 porce, ingredience: • 500 ml smetana ke šlehání • 1 ks vanilkový lusk / vanilkový cukr • 10 g krupicový cukr • 3 balíčky Pedro Medvídci • 2 lžičky práškové želatiny •
Postup
Postup:

Krok 1
Želé část
Nad vodní lázní rozpustíme v nerezové misce Pedro Medvídky (červené / mix barev dle libosti), které lijeme do poloviny servírovacích sklenic. Dáme zachladit na 2 hodiny do lednice.

Krok 2
Smetanová část:
500 ml smetany ke šlehání smícháme s jedním vanilkovým cukrem (nebo se dření z poloviny vanilkového lusku a 10 g krupicového cukru). Lehce ohřejeme a důkladně promícháme se dvěma lžičkami práškové želatiny, kterou jsme si předtím nechali na 10 minut rozpustit se lžící vody.

Krok 3
Smetanovou část lijeme na ztuhlou želatinovou. Poté necháme 4 hodiny v chladničce. Po zatuhnutí můžeme servírovat.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 154 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.