Grilovaný ananasový špíz se zmrzlinouAutor: Čížek Karel , 25.6.2019 13:51:09
Grilování bylo super, ale pořád tomu něco chybí? Je na čase vyzkoušet jednoduché grilované dezerty. Efekt bude mnohonásobně vyšší než vynaložená námaha.
Suroviny Ananas kousky Hamé 1 ks • Zmrzlina 2 kopečky Postup Ananas vyklopíme z konzervy na síto a necháme okapat. Šťávu můžeme schovat k dalšímu využití nebo vypít jako džus. Okapaný ananas opečeme 5–10 minut na rozpáleném grilu. Podává se se zmrzlinou podle chutí a stavu zásob v ledničce.
Pokud nemáme kovové opékací jehly, vyplatí se dřevěné špejle dopředu aspoň na chvilku namočit. Když máme chuť experimentovat a dotáhnout dezert k dokonalosti, namočíme ananasové špízy před grilováním do kokosového mléka a obalíme ve třtinovém cukru. Zobrazeno doposud 130 x.
|
Všichni uživatelé |