Mexický guláš z kuřecího masaAutor: Tobianni , 20.10.2009 13:24:28
Suroviny 2 cibule • 300 g kuřecího masa • 1 rajský protlak • 1 plachovka hrášku • sůl, pepř • trocha gulášového koření • hladká mouka na zahuštění Postup Na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibulku, přihodíme na kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme koření. Chvíli podusíme, ať maso pustí šťávu, přidáme protlak a za chvíli zalijeme horkou vodou. Dáme do trouby na cca 20 minut. Pak zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě a necháme přejít varem. Přidáme hrášek, zamícháme a hotovo :o)
Podáváme s rýží a zasypeme strouhaným sýrem. Množství je pro 2 dospěláky a jednoho malého jedlíka. Dobrou chuť! Zobrazeno doposud 544 x.
|
Všichni uživatelé |