Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Plněné a zapečené crape-suzette

Autor: ISSBIAX + 2 , 28.11.2009 18:37:43
Plněné a zapečené crape-suzette
Suroviny
těsto na amolety: mouku, mléko, sůl, 2 vejce nebo jak jste zvyklí • rajčata, mrkev, cibule, kukuřice, žampiony, paprika (prostě co máte rádi za zeleninu) • nastrouhaný sýr • sůl, bazalka, olej
Postup
Z vajec, mouky, mléka vytvoříme tekuté těstíčko na amolety, které osolíme. Na pánvi tvoříme tenoučké amolety = crepsuzet, které zpět vyndáme na jeden talíř. Nevadí že vychladnou. Na pánev dáme všechnu zeleninu nakrájenou na drobno (zeleninu můžete dát samozřejmě dle svých chutí), přikryjeme pokličkou a dusíme až změkne mrkev, osolíme a posypeme bazalkou, vyklopíme do misky. Do amolet balíme směs a zatočíme, vložíme do vymazané zapékací mísy (všechny) a poosypeme nastrouhaným sýrem. zapečeme asi 15 min na 250 stupňů.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 472 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.