Těstoviny s tuňákemAutor: Rasala , 5.10.2010 9:47:05
Je to rychlovka, recept od Lucie z Parmy.
Suroviny 1 cibule • 1 plechovka s tuňákem (kousky ve vlastní šťávě, cca 185 g) • těstoviny • starší chleba • olej • sůl Postup Těstoviny uvaříme v osolené vodě obvyklým způsobem.
Pokrájenou cibuli začneme smažit na pánvi a můžeme hned přidat tuňáka i se šťávou. Smažíme tak dlouho, až je maso i cibule jakoby opražené. Šťáva se postupně vypaří. Tuto směs vmícháme do sceděných těstovin. Pokud se vám to zdá suché, je možno přidat trochu oleje. Starší chleba nastrouháme na struhadle a na troše oleje osmažíme. Výsledek chutná jako nastrouhaná topinka. Tím se celá porce na talíři posype. Nakonec ozdobíme kouskem citronu. Zobrazeno doposud 445 x.
|
Všichni uživatelé |