Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Dušené kedlubny

Autor: Bajbojka , 6.4.2011 16:08:10
Kedlubnové zelí podle prababičky z Ostravy.
Suroviny
4 kedlubny • 1/8 másla • 1 dcl vody • sůl • pepř • muškátový oříšek • 2 kávové lžíčky hladké mouky
Postup
Do rozpuštěného másla přidáme nastrouhané kedlubny, osmahneme, podlijeme vodou, přidáme koření a necháme zvolna dusit. Když je zelí měkké, připavíme si jíšku, kterou kedlubny zahusríme.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 652 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.