Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Škvarkové pagáčky

Autor: Petraend, Dennis a Nicolas , 13.12.2011 20:54:49
Suroviny
700g hladké mouky • 250g škvarků • 250g sádla nebo hery(rozpuštěné) • 1 zakysaná smetana • 2 vejce • 1 kostka droždí • 100ml mléka • 100ml vody • 1 lžička cukru, 2 lžičky soli, 1 lžička drceného kmínu •
Postup
Dle pořadí dáme do pekárny:
vlažné mléko a vodu, zakysanku rozmíchanou s vejci, škvarky, tuk, mouku, sůl, cukr, kmín, rozdrobené droždí

Po promíchání nechat 1 hodinu kynout, já dávám do trouby na 60°C, na pekárnu je to velké množství. 1cm silný plát, vykrajujeme kolečka, potřeme vejcem, posypeme solí a kmínem.

Pečeme na 200°C v horkovzdušné troubě.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 512 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.