Mléčný marcipánAutor: Petraend, Dennis a Nicolas , 17.12.2011 12:36:21
Suroviny 200g prosátého moučkového cukru • 200g prosátého polotučného mléka • 1 bílek • 3 lžíce medu /nestírat prstem, jen nechat stéct/ • 30g omegy /rozpuštěné/ nebo 3 lžíce oleje • malého panáka mandlového aroma Postup Pořádně propracovat, to co se nalepí na linku už nezapracovávat, pokud je to moc řídké přidáváme půl na půl mléko s cukrem, v konečné fázi lze propracovávat na škrobu.
Hmota by se neměla táhnout pokud jí zvedneš rukou do výšky měla by držet. Nejlepší je hned s ní pracovat, podsypávat škrobem, pokud trochu zatuhne, lze dát do mikrovlnky, ale opatrně aby se neupekla. Chce to opravdu vždy jen pár vteřin. Zobrazeno doposud 415 x.
|
Všichni uživatelé |