| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Brněnské drak 2021

3. ročník závodu Českého poháru dračích lodí.
Kdy:24.7.2021
Kde:ZAKI-SPORT.CZ AGENCY Základna MS Vodní záchranné služby Brno - město Brněnská přehrada 635 00 Brno
Region:Brno-město
Popis:Letošní léto nám snad bude přát i situace kolem koronaviru a proto vás už nyní všechny zveme užít si atmosféru kultovních dračích lodí již potřetí na Brněnskou přehradu. Děti čeká doprovodný program a celý festival spojíme s pohodou a touhou se opět zapojit do krásné sportovní aktivity jako jsou dračí lodě.

Předběžný časový harmonogram závodu:
Program PÁTEK 23.7.2021
16.00 – 19.00 tréninkové jízdy malých dračích lodí

Program SOBOTA 24.7.2021
08.30 – 09.00 porada kapitánů
09.00 – 18.00 závody malých dračích lodí na 200m a 1km/2km
- doprovodný program pro celou rodinu, nafukovací atrakce a aktivity
18.00 – 19.00 slavnostní vyhlášení výsledků

Kategorie:
1. FUN – 10 pádlujících – teamy, místní kluby, sbory, rodiny a korporace přátel, které se účastnili maximálně 1 závodu. Mají vlastní kategorii, pokud se závodu zúčastní minimálně 4 FUN posádky. V posádce minimálně 2 pádlující ženy. Tyto týmy nesmí použít v závodě karbonová ani dřevěná pádla, jinak budou ze závodu vyřazeni! Plastová pádla pro tuto kategorii dodá pořadatel! Kormidelníka dodá pořadatel, případně má posádka právo použít svého kormidelníka.

2. FIRMY – 10 pádlujících – teamy firemních posádek mají vlastní kategorii, pokud se závodů zúčastní minimálně 4 firemní posádky. V posádce musí být minimálně 2 pádlující ženy. Kormidelníka dodá pořadatel, případně má posádka právo použít svého kormidelníka. Tato kategorie je součástí ZAKI-CUPu.

3. ŽENSKÉ posádky – 10 pádlujících - oceněna bude i nejlepší ženská posádka, pokud se závodů zúčastní minimálně 4 čistě ženské posádky, mají ženy vlastní kategorii. Kormidelníka dodá pořadatel, případně má posádka právo použít svého kormidelníka. Ženy z těchto posádek mohou závodit i za jiné teamy. Tato kategorie je součástí ZAKI-CUPu.

4. OPEN ( novinka v roce 2021) – 10 pádlujících – profesionálové a poloprofesionálové, kteří se závodů dračích lodí účastní pravidelně. Mají vlastní kategorii, pokud se závodů zúčastní minimálně 4 OPEN posádky. Kormidelníka dodá pořadatel, případně má posádka právo použít svého kormidelníka. Posádka nemá žádné omezení a je součástí ZAKI-CUPu.

5. MIX (dříve SPORT ) – 10 pádlujících – profesionálové a poloprofesionálové, kteří se závodů dračích lodí účastní pravidelně. V posádce musí být minimálně 4 pádlující ženy. Mají vlastní kategorii, pokud se závodů zúčastní minimálně 4 SPORT posádky. Kormidelníka dodá pořadatel, případně má posádka právo použít svého kormidelníka. Součást ZAKI-CUPu.

6. JUNIOŘI – 10 pádlujících – teamy juniorských posádek do 17ti let včetně mají vlastní kategorii, pokud se závodů zúčastní minimálně 3 teamy. V posádce musí být minimálně 2 pádlující dívky. Kormidelníka dodá pořadatel, případně má posádka právo použít svého kormidelníka.

7. Kategorie Českého poháru: ČP OPEN 10 // ČP ŽENY 10
Mapa:
GPS:49°14'26.239”N, 16°30'27.536”E
WWW:https://zaki-sport.cz/zaki-cup/
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.