| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Cvičení pro těhotné s Monkey´s Gym

Cvičení respektuje aktuální stadium těhotenství, podporuje správné držení těla, pod vedením zkušené instruktorky se naučíte spoustu úlevných cviků a celkově se připravíte na to nejkrásnější období v životě.
Kdy:31.5.2023
Kde:Monkey´s Gym – Baby Club Juklík U Jezera 2031/34 155 00 Praha 5
Region:Praha 5
Popis:Pravidelné lekce ověřeného cvičení pro těhotné pořádají v Monkey´s Gym v Baby Clubu Juklík. Cvičení respektuje aktuální stadium těhotenství, podporuje správné držení těla, pod vedením zkušené instruktorky se naučíte spoustu úlevných cviků a celkově se připravíte na to nejkrásnější období v životě.

Těhotenské cvičení v Monkey´s Gym je koncipováno tak, abyste vždy procvičily ty nejdůležitější partie, a zároveň se v každé lekci postupně věnovaly oblastem, které vyžadují v tomto období zvýšenou pozornost – jako je například pánevní dno, prevence oteklých nohou a nožní klenby, tedy partií, jež jsou společně se zády vystaveny vyšší zátěži související s rostoucím bříškem. Na lekcích nechybí ani cvičení s oblíbenými gymbally a overbally. Nastávající maminky se tak během odborně vedeného kurzu naučí mnoho potřebných věcí, které jim pomohou udržet se v dobré fyzické i psychické kondici a připravit se na porod. Pod vedením zkušené instruktorky se zaměříte také na zpevnění oblastí, které těhotná žena posilovat může (hlavně nohy a ruce), což následně oceníte i po porodu, stejně jako osvojení si správné techniky dýchání. Cvičení v Monkey´s Gym je vhodné pro těhulky v každém období, které nemají zdravotní omezení.
 
18:10 - 19:00
Mapa:
GPS:50°2'43.494”N, 14°19'31.163”E
WWW:https://www.monkeysgym.cz/
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.