Vítr z hor |
|
(22.12.2017 17:49:22) Co se to sakra děje? Udělala jsem brsalát, chuť není špatná, ale jakoby se něco lepí na patro, ještě po půl hodině to cítím. Stalo se mi to jednou v životě – když jsem si kdysi v Marks and Spencer koupila vánoční puding. Je to hnusné
Asi tedy zítra nakoupím nové ingredience, ale čím to může být? Napadá mě, že snad Hellmans změnil recepturu majonézy...
|
Z+2 |
|
(22.12.2017 18:11:05) Hodně škrobu v bramborách bych tipnul.
|
|
Stáňa * |
|
(22.12.2017 18:12:42) Taky bych tipla nevhodná odrůda brambor. Fakt to vyhodíš? Je to až tak nepoživatelný?
|
Vítr z hor |
|
(22.12.2017 18:29:50) Byly to salátový brambory. Teda bylo to na nich napsáno francouzsky, českou ceduli jsem ani nehledala. Já nevím, co s tím. Při jídle mi to nevadí, je to fajn, ale ještě teď snad po hodině mám ten hnus na patře. Nebo potřebuju tip, co podávat za nápoj, aby se to "smylo".
|
Vítr z hor |
|
(22.12.2017 20:47:14) Jasně, zavolám našim, ať si přivezou slivovici
|
|
|
Kaipa |
|
(22.12.2017 19:53:19) A francouzsky umíš dobře? Kdoví, co jsi uvařila.
|
Kaipa |
|
(22.12.2017 20:38:35) Buchli, to byl pokus o vtípek, víš.
|
Kaipa |
|
(22.12.2017 20:53:07) No vidíš, někomu je potřeba dovysvětlit a je vyhráno.
|
|
|
|
|
Vítr z hor |
|
(22.12.2017 20:50:38) Tak zrovna salátový brambory přelouskám
(I když ve španělštině jsem se jednou místo žabích stehýnek domáhala nohou z ropuchy )
|
Kaipa |
|
(22.12.2017 20:55:33) No však, je ropucha žába? Je. Je stehýnko součástí nohy? Je. Tak to jistě nakonec dobře dopadlo. Přeju i dobrý konec s tím salátem.
|
|
|
|
|