Len |
|
(18.5.2018 16:56:49) Svynko, ja jsem z JC a delali jsme to uplne stejne Ja to take naucila manzela, i kdyz jime i pres zimu brambory pecene v troube, chutnaji skoro jako z ohne, ale nejime je jen tak, samotne. A ted casto jime cervenou repu na platky upecenou v alobalu se spoustou cesneku a k tomu na tom samem plechu upecu minibramburky jen se soli + navrch davame kozi (ovci) syr.
|
Len |
|
(18.5.2018 17:45:11) Valkyrko, tak pro mne je balkan velmi neobycejny syr, ke kteremu se jen tak nedostanu Ovci/kozi syry jsou v kazdem supermarketu a drahe nejsou. Momentalne mame jeden z trhu od farmare, ale je takovy tvrdsi, ja mam radsi spis mazlave, zvlast na tu repu.
|
kysnutá knedla |
|
(18.5.2018 18:24:24) Holky! No čom ja dnes zažila! Prvýkrát som robila (a ochutnala) plnené rajčatá. Potrebovala som sa ich zbaviť a nemala som chuť na ne v surovom stave. Podobne som sa potrebovala (chcela) zbaviť eidamu, a tak som ich ním naplnila. Ja takmer nejem syry, ale toto bola žrááádlo! Hlavne tá bodka na konci (pred pečením trochu posypať strúhankou a poliať maslom), no luxus, a zajtra to spravím tiež!
|
|
|
|