heroes |
|
(5.6.2018 16:21:41) Vůbec nevím co se děje ale posledních pár dní se mi všechno jídlo zda strašně presolene. Nedokazu to ani jíst ale ostatním chutná. Zažil jste to nekdo? Díky .
|
Muumi |
|
(5.6.2018 19:00:42) Tak já to nemám takhle náhle, ale už dlouho jsem na tohle téma chtěla založit diskuzi. Všechno mi připadá stále slanější, většinu "průmyslových" potravin nejsem schopná pozřít. Sýry, o uzeninách nemluvím, většina pečiva. Jídlo v hospodě. Fakt mi přijde, že se solí čím dál víc.
|
Girili |
|
(5.6.2018 19:11:14) Uzeniny mi take desne vadi. Jednak slana chut a jednak mi zrejme vadi nejaka konzervacni slozka ci co - po vetsine uzenin me zacne palit zaha po prvnim kolecku. A neni to tim, ze by byly tucne, dela mi to i po vetsine libovych sunek a naopak po jinych tucnych potravinach me zaha nepali. Taktez vsechna jidla z hospod, jidelen, kantyn, ale i nemocnic a ruznych lazenskych vyvaroven mi pripadaji strasne presolena. U syru mi to tolik nevadi, tam to ocekavam. Ale treba balkan uz nekupuju, to uz nedam ani v salatu.
|
|
magrata1 |
|
(5.6.2018 19:50:27) Když jsem doma pekla chleba, kupovaný nám připadal jak přesolené piliny. Solí se děsně
|
|
|
margotka78 alias shit-roller |
|
(5.6.2018 19:55:55) Vařím si doma, do restaurací chodím s kolegyněmi max 1 měsíčně. Taky teda málo solím. Ona je sůl svým způsobem konzervant. Takže možná nemohou dávat tolik přídavných látek, ale více solí...
|
|
janna001 |
|
(6.6.2018 7:04:06) A to se stalo náhle, "přes noc"? Jestli jo, přijde mi to divné. Není to projev nějakého zdravotního problému?
|
|
Mapat |
|
(6.6.2018 15:52:50) Moje teta tohle měla po problémech se štítnou žlázou, ale aži po operaci, takže to nebude tvůj případ. Čím bylo jídlo sladší, tím slaněji ho cítila, rodina musela ochutnávat jídlo při vaření, protože ona prostě necítila normální chuť.
|
|
|