| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Smažák v hrnku

Opět smažák, ale úplně jiným způsobem
Suroviny:sýr-na strouhání-velice dobrá je kombinace cihly s uzenou cihlou-na jednu porci cca 10dkg • měkký salám na strouhání (gothaj, český, junior,...)-na jednu porci cca 10 dkg • vejce-na každou porci jedno • strouhanka • tuk (já používám sádlo) • větší hrnky (ideální jsou půllitráky)
Postup:nastrouháme na jemno sýr a salám (ten jak se vám podaří i na hrubo,...)

každý hrnek d§kladně vymažeme sádlem, a vysypeme strouhankou-kolik hrnků-tolik porcí

do všech hrnků stejně vrstvíme: 1) sýr (cca 2-3-cm), 2) salám(cca 2 cm), 3)vyklepneme vajíčko-doporučuji udělat lehce důlek)-trošku přisolíme, 4)stejnou vrstvu salámu, 5) stejnou vrstvu sýra

Všechny naplněné hrnky vložíme do vysokého pekáče a po výšku náplní v hrnku zalijeme pekáč vodou. Pečeme na 200st.C cca 25min. až 30 min.

Vyklopíme horké, o hrnky se nebojte, nikdy se mi s nima nic nestalo!

Nejlepší je to s kaší, je to moc dobré a bez smažení, nebojte se to nechat v troubě delší dobu, někdy trvá než se vejce udělá a každá trouba peče jinak. nehcte si chutnat
Vložil:

*Weuunka+Terezka

Dubňátka 2010
Datum:9.11.2009 11:26:39
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.