| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Mléčný marcipán

Suroviny:200g prosátého moučkového cukru • 200g prosátého polotučného mléka • 1 bílek • 3 lžíce medu /nestírat prstem, jen nechat stéct/ • 30g omegy /rozpuštěné/ nebo 3 lžíce oleje • malého panáka mandlového aroma
Postup:Pořádně propracovat, to co se nalepí na linku už nezapracovávat, pokud je to moc řídké přidáváme půl na půl mléko s cukrem, v konečné fázi lze propracovávat na škrobu.

Hmota by se neměla táhnout pokud jí zvedneš rukou do výšky měla by držet. Nejlepší je hned s ní pracovat, podsypávat škrobem, pokud trochu zatuhne, lze dát do mikrovlnky, ale opatrně aby se neupekla. Chce to opravdu vždy jen pár vteřin.
Vložil:

*Petraend, Dennis a Nicolas

Leden 2012
Datum:17.12.2011 12:36:21
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2016 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.