| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

RYCHLÁ BUBLANINA

Suroviny:4 vejce

200g cukru

125ml vody

125ml oleje

350 g polohrubé mouky

1 bal Vanilínového cukru

1 bal Kypřicího prášku do pečiva

asi 500 g ovoce (čerstvé, kompotované nebo mražené)
Postup:Čerstvé ovoce omyjeme a event. pokrájíme na drobné kousky. Pokud použijeme kompotované ovoce, necháme ho okapat. Mražené ovoce nerozmrazujeme.

Do větší mísy prosejeme mouku. Přidáme všechny zbylé suroviny kromě ovoce a šleháme elektrickým šlehačem na nejnižším stupni otáček dokud nevznikne hladké těsto (asi 2 minuty). Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech. Těsto nahoru posypeme ovocem a dáme péct do předehřáté trouby při teplotě 180 - 190 °C po dobu 25 - 35 minut.

Po upečení necháme vychladnout. Bublaninu servírujeme poprášenou moučkovým cukrem
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:22.9.2008 14:03:49
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.