| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kroužky jako české specifikum

 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]
Filip Tesař
13.10.2017 11:55:41
Nikomu nechci nic rozmlouvat, každej má priority podle svýho. 6 hodin ježdění denně je opravdu o něčem jiným a to pak chápu, že i to závodění je o něčem jiným. Ovšem jezdit dobře, řekněme v našich domácích podmínkách nadprůměrně, se dá i při menší frekvenci, potrvá to ale dýl. Jestli je někdo opravdu dobrej, se uvidí, až jestli bude v dospělosti dobrej na mezinárodní úrovni (nebo v zahraničí, řekněme prosadí se třeba v Německu, Nizozemsku...).
Miki
  • 
12.10.2017 19:56:07
Ti,co do toho dávají ty miliony,tak z toho mají víc než jen ty mašle.Mimochodem,jen za mašle se ofic.závody nejezdí.Prostě ti nejlepší jezdí i 6 hodin denně.A za dvakrát týdně se stěží posune dítě dál.Trénují 5 krát týdně a víkendy závodí.Někomu stačí jen kroužek jednou týdně někdo chce prostě víc.Je to jen o prioritách.
Miki
  • 
12.10.2017 19:56:06
Ti,co do toho dávají ty miliony,tak z toho mají víc než jen ty mašle.Mimochodem,jen za mašle se ofic.závody nejezdí.Prostě ti nejlepší jezdí i 6 hodin denně.A za dvakrát týdně se stěží posune dítě dál.Trénují 5 krát týdně a víkendy závodí.Někomu stačí jen kroužek jednou týdně někdo chce prostě víc.Je to jen o prioritách.
12.10.2017 9:14:16
FYI: dlouhodobě vydělávám víc než manžel, o počítačích doma rozhoduju primárně já, neb mě to živí. Ostatně počítačů provozujeme víc, než je členů domácnosti, takže nouze o přístup rozhodně není. Ale to ty pochopit nejspíš nedokážeš.
Filip Tesař
11.10.2017 14:26:07
Vozit dítě po závodech znamená hezkýho koníčka, doslova. Ale sbírním dětskejch mašlí se z něj dobrej jezdec nutně nestane a potřeba to není. A dětskej šampión neznamená šampión dospělej. Zvlášť ne u nás. Takže někdo tomu čas a peníze podřídí, někdo ne. Dobrýho jezdce dělá pravidelný ježdění a to milióny nestojí - i při denním tréninku, jakkoli ten je na čas i na peníze poměrně náročnej. Slušnej výcvik se dá pořídit i za těch 500,- na hodinu, podstatnej je všeobecnej výcvik, jasně, i do malýho dítěte se daj cpát peníze, aby skákalo parkury nebo jezdilo drezuru a "posouvalo se dál", ale k trvalýmu posunutí se dál, myslím takovýho, co se udrží a rozvine (i) v dospělosti, bohatě stačí ta praxe. A to i hodina jednou-dvakrát za tejden, akorát to trvá úměrně dýl.

Nic proti vožení dětí po závodech, pokud to tak někdo chce, ale pokud to někdo nechce, bylo by to vyhazování peněz - holt pro někoho není takovou hodnotou obstarat dětem za milióny hezký vzpomínky na pár mašlí.
Miki
  • 
6.10.2017 17:54:02
Jsou rodiny,kde ženská vydělává víc než chlap.Ale to blbky typu Jiťule a Lída nemohou pochopit,protože ty se za celý život zmohly jen na to,stát u sporáku a hulákat.No,alespoň vám ten chlap koupil počítač pro zábavu.Nebo ho koupil dětem a vy je k tomu ani nepustíte?
Jitule
  • 
6.10.2017 9:52:31
Lído, kašli na to. Rozmachaná panička, která neumí uvařit, k dětem měla chůvu, aby je nedej Bože musela přebalovat, fuj, přece nebude čuchat dětská hovínka, a jediný smysl života vidí v tom, že peněženka bohatého manžela zaplatí dětem to nejdražší, aby se mohli vytahovat. Blahoslavení chudí duchem..., to houpací kůň má víc inteligence než toto.
6.10.2017 9:18:14
Vida, takže ty ani nepoznáš spisovnou češtinu - poslední příspěvek byl naprosto správně. ~t~ Na tom je krásně vidět tvoji vlastní inteligenci a rozhled.
Miki
  • 
6.10.2017 7:53:05
Stále nás tu bude hloupá Lída od sporáku obtěžovat svou špatnou češtinou.
5.10.2017 20:23:32
Pořád ještě sis ty čárky nedohledala? Asi nevíš, kde a jak... I to patří do úrovně jazykového projevu.
 Příspěvky 110 z 69 [Dalších 59 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.