Dooly. | 12201 |
7.4.2024 10:10:39
Mám už několik let elektrické, dobíjí se přes USB. Je na nem napsáno dovozce monolith
Ale jinak nevím, jaká značka to byla, krabičku už nemám |
Federika | 14090 |
7.4.2024 10:08:20
ahoj máme tohle, už snad 20 let a pořád jako nový. V provozu hodně často.
https://www.alza.cz/caran-dache-orezavatko-kovove-stolni-d7734730.htm?kampan=adwkpo_kancelarske-potreby_pla_all_obecna-css_pryze-orezavatka_c_21494___CARda02b_601517007986_~136827149949~&gclid=Cj0KCQjwiMmwBhDmARIsABeQ7xSy914YUzdsp-Vi2UllYAGffH9FWa1EUJvANksqNH-fL9fMrtvm9Y0aAkZZEALw_wcB |
Rodinová | 140078 |
7.4.2024 10:01:37
Neporadim vubec, ale vyvolalo to ve mne prijemne vzpominky na detstvi
|
magrata1 | 95172 |
7.4.2024 0:18:15
Mám pocit, že tady před lety někdo opěvoval praktičnost stolního ořezávátka. Ráda bych si pořídila domů i do školy nějaké opravdu kvalitní, co neláme hroty a vydrží.
kdo máte, c o byste doporučili? Díky |
Jakub Nakládal | 160347 |
4.4.2024 22:49:04
To je jasný, každej rok dělají nový a nový typy :D Taky jsem nevěděl, co synovi dát k vánocům. Ale koukl jsem sem: https://www.arecenze.cz/nerf-zbrane/ a nakonec vybral Nerf Elite Commander. Ale je tam srovnání víc typů, takže výběr je pestrý a každej si vybere co se mu líbí.
|
Jiri Lukasek | 160203 |
2.3.2024 22:09:25
a NOVA leasing take
|
Jiri Lukasek | 160203 |
2.3.2024 22:07:45
Patří to Ing.Luboš Frank, Na Svárově 606, Břežany,
JUDr. Hošek, Dubová 440. Tuchoměřice |
Stáňa * | 7932 |
2.2.2024 18:21:31
Možná mu dám šanci 😀
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
2.2.2024 16:50:14
Římský hrnec je můj nejoblíbenější kus nádobí, používám ho víc než dvacet let, samozřejmě ne ten první, ono to nevydrží úplně všechno, takže mám už asi čtvrtý. Není každý stejně dobrý, mně nejvíc vyhovuje, když má glazovaný dolní díl, pak mám taky požadavky na to, jak se bere horní díl, aby měl nějaká ucha, ale to je detail
použití: před použitím namočit na dvacet minut do vlažné vody, dává se to nejnižšího patra trouby, do studené trouby, nesmí se s ním prudce položit nebo ho ochladit, je to hlína a ne kov vůbec nepoužívám tuk, nepodlívám, prostě tam dám okořeněné maso, popřípadě pod maso ještě brambory nebo zelí, zavřu, strčím do trouby,a pak záleží na mase, hovězí krk na hříbkách nechám třeba při 150-180 dvě hodiny, potom přidá teplotu a dopeču, gurmáni se olizují až za ušima a nevěřícně se ptají, jestli to fakt byl krk kuře nepotřebuje tak dlouho, ale taky ho dělám tímto postupem ono se to nejdřív dusí az pak peče, když je potřeba, dám do římana brambory a maso, zapnu troubu na požadovanou konečnou teplotu, pokud je to malý množství a jemný maso, tak nechám rozehřát troubu, pak ji vypnu a jdu na hodinu ven, nebo třeba ještě chvilku doma vydržím před vypnutím, pokud je to tužší maso, dělala jsem to tak, když byli kluci malí, oběd do hrnce, do trouby, zapnout, než jsme se vypravili, trouba se rozehřála, pak jsem ji vypla a šli jsme ven, vrátili jsme se k hotovýmu obědu když se mi rozbil ten minulý hrnec, všem chyběl, nechali jsme si ho poslat z Německa, tady se nedal sehnat |
Kaipa | 98564 |
2.2.2024 13:38:35
Tak hlavní benefit římského hrnce je to, že se v něm peče bez tuku, ne? Takže jídlo je dietní.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.