| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 16784  [Dalších 16734 >>]
Lída+2 28136
10.1.2012 17:35:34
Dooly já nemyslela ty dětský vitamíny....já myslela něco jinýho.....to co píšu je na bolení v krku a při pocitech nystydnutí tady ordinuju manželovi AKUT

Pravda je, že manžel měl to jedno jaro třetí ATB a vysledek žádný....pořád nemocný...a v krku ho bolelo pořád.....DR mu prakticky řekl ať si zkusí něco sám...,ale mi máme takovýho na baterky.....jiný nás nechce vzít...tak to je težký...., že se člověk léčí sám.
Dooly. 12201
10.1.2012 17:13:59
Lido,ja mam zase s preventanem spatne zkusenosti - u Vikyho.. on mpo nem pak marodil desne

Jiank zada uz lepsi

jeste zitra se doma vylezim a pak supky dupky do prace

Ty jo Nyko tak treba mel nejakou strevni bakterii kt atb vyhojila?

A kam jedete na hory?letos je to bida~a~
Lída+2 28136
10.1.2012 11:12:20
Ahoj holky, teda si užíváte.

U nás manžel má od ledna novou práci. Asi spokojenost….to se ještě uvidí……
Kluci v pohodě. Já se děsím,aby mi Luk nevyrostl ze zimních bot…..do lyžáku….koupila jsem, mu takový pořádný skoro pohorky od Salamonů a jemu pořád roste noha…..a rý už tam nemá tolik místa jako začátkem prosince~n~

Nyko. Na horách se mějte krásně. Snad…sníh vydrží. Letos je to tragedie….:-/
Koukám, že jdete z nemoci do nemoci….
To s tím průjmem je zajimavé…ještě , mě napadlo , že mu ATb vyléčili něco co mu dělalo průjem….
Brzy se vyleč. Ještě, že máš děti kam dát. To neznám…..většinou jsem je jezdila nemocná i vyzvedávat….

Jinak zážitky s Ráďou děsivé. Ještě, že se neuškrtil.

Dooly taky koukám, pěkně nemoci vítězí. Tak Ti přeju brzké vyléčení.
Co záda?
Jinak manžela , když bolelo v krku tak mu ATB nepomohli,ale Preventan guatro…za týden byl jako rybička.po třech dnech ho nebolelo v krku…nevím co v tom mají……


Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
10.1.2012 9:47:42
Ahojky,
Dooly on tam nemal modrinu,ale vylozene strup v pruhu, ted co sli na kontrolu tak uz to mel lepsi, tak socialka se nekona.~:-D Jinak je bez teplot, sice trosku kasle a zase se mu spustila ryma,ale do jesli uz sel. Ale od stredy ho bude hlidat mamka, za tyden jedeme na hory a kdyz sjem vcera slysela deti v jeslich kaslat, tak bysme jeli leda tak do .....

Na gastru nam zjistili, ze alergii na mleko nema a vzledem k tomu, ze prujmy mel i tak, tak se doktorka priklonila k tomu, ze to vypada na laktozu a to se pry zjistit neda, to mi rekla po telefonu tesne pred vanocemi. Jenze pak dostal ty atb na ten zapal plic a najednou je po prujmech a ma normalni bobky. Tak nevim. Ve cvrtek jdeme na to gastro, tak jsem zvedava co nam na to rekne.

No ty si taky uzivas. Ja na zada po 2.tehu trpela hrozne. Pak jsem zacala chodit na to bosu a posilila nejaky svaly, tak jsem mela klid. Ted cviceni nejak nestiham, tak cekam, kdy me to zase skoli, ale zatim se drzim.

Tak at je ti lip.
Dooly. 12201
9.1.2012 8:02:14
Ahojky,

Nyko,teda,koukam ,ze mate veselo.Tak co rekla dr na tu modrinu? A co vysetreni kvuli stolici? Meli jste opravdu statne a vesele~7~

u me nebylo o nic moc lip,30.12.jsem dostala atb na prudusky,Silvestr jsem spala od 9 a 2.mi luplo v krizi.3tydny musim nosit pas na zpevneni,nesmim delat zadny sport a pak zacnu chodit na rehabky,abych se naucila cviceni zpevnujici skelet trupu.
Atb mi asi nezabraly,ptz me pali v krku jako cert a zada taky neprestavaj bolet,tkaze jsem dneska nesla do prace,ale objednala se k Mudr

no,stastny novy rok..
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
30.12.2011 8:46:16
Ahojky, tak se taky hlasime po vanocich. A vsem prejme do Noveho roku, halvne to zdravi.
Radula ns stedrej den 40horecku, ale nastesti az po stromecku, tak si to celkem uzil, ale bylo na nem uz videt, ze neni ve sve kuzi.

40tky se ho drzeli az do Uterka. Rano jsme naklusali k dr. poslala nas na krev a rtg a zapal plic jako vysity. Takze dalsi atb v tomto mesici. Ach jo.

Ted mam dovolonou a na pristi tyden si vezme paragraf tatinek. Dovolenou na vanoce nedostal, tak si orazi po Novem roce.

No ale u nas des. Radula je bez teplot, ale kasle uplne priserne. Dnes necham manzu koupit ACC sirup. Na me padla taky nejaka choroba. Boli me cely telo, ale jinak mi nic jinyho neni. Tak vcera si vzala deti tchyne a dneska uz to musim nejak prezit, o vikendu uz bude m. doma.

Radula je protivnej, nechce vubec nic delat, jenom cumet na bednu, ale nevi na co, cokoliv mu nabidnu tak rekne ne a kdyz uz neco jo, tak se diva 2minuty a chce neco jinyho.

A jeste ke vsemu, jak byl vcera u tchyne, tak tam pobihal(ma byt v klidu) m. na nej cumel (bylo to v dobe kdy pro nej prijel) a on probihal mezi takovyma trasnema co ma tchyne misto dveri . Radula se do toho zamotal a jak chtel bezet dal a mel to omotany kolem krku, tak ho to hodilo na zem. Holky to jste nevideli co ma pod krkem, jak kdyby jsme ho skrtili provazem. Ja myslela ze chlapa zabiju. Jsem zvedava co na to rekne v pondeli dr. jestli na nas posle socialkuu, tak se ani divit nemuzu.

Tolik vanoce u nas. Ted to jeste muze chytit Naty a ja si to pujdu hodit.
Dooly. 12201
23.12.2011 22:44:36
Taky se pripojuji s pranim vseho nej nej nej!
Lída+2 28136
23.12.2011 14:54:56
Ahoj všem.

Přeji Vám krásné prožití vánoc a hodně štěstí a spokojenosti v roce novém.~;((
Lída+2 28136
12.12.2011 7:45:47
Ahoj všem. My se máme celkem dobře. Dan má jizvu po vyříznutí pihy úplně nádhernou. Asi to nebude za pár let vůbec vidět. Jen nesmí cvičit, prootže to má v nejnamahanější části zad.

Dooly tý jo s těma brýlema hrůza........to snad není možný.~a~
Vikymu se nedivím.

Luk má brýle od 9-10let ani nevím přesně a že je potřebuje zjistila třídní, že nevidí na tabuli...a jak extrémně rostě tak se mu to horší a má -3 a -3,25...takže dost....~n~
A vůbec nechápu jak může v lese nejít kontroly, když běhá bez nich. A to tam má stará -1,5, že kdyby je rozšlápnul tak bych se nezlobila...stejně mu budou skoro malý.....(v nich zůstali tyhle skla, prootže se mu to měnilo tak rychle, že to nemělo cenu vyměňovat... co 1/2roku další...)
Dooly. 12201
11.12.2011 21:43:03
No,nenosil je uz pres 2roky

ptz tady na kontrole rekli,ze rozhodne nesilha,(delali opravdu dukladne kontorly s rozkapanim oci atd..) a potvrdili to u dr a pak i ve specialni detske skolicce pro silhave deti
no ale dr.tenkrat rekl,ze tim,ze mel na ocich odmala plusove bryle,tak je ted dalekozraky.Ale ze je jeste malej a tak je sance,ze se to srovna..a at prijdem nez pujde do skoly na kontrolu . To jsme sli do te skolicky a bylo vse ok a rekli,at prijdem,pokud by mel potize
Jenze ted hrozne skrabal a furt si mnul oci.Tak jsme sli znovu a oni rekli,ze se to bohuzel nesrovnalo uplne,a holt tou zatezi ve skole-cteni psani atd je to vic znat..takze ma na jednom oku 0,25 a na druhem 0,5 ale na obou jeste cylindry.
Je dalekozraky -tzn,potrebuje ted plusove bryle.
Nejradsi bych vlitla na toho vola co mu je v roce narval...to fakt nemuzu rict jinak..

Jo a myslela jsem,ze je ma nosit jen na cteni,ale pry ne,bude nejlepsi co nejvic,ptz jinak si unavuje oci a bolela by ho hlava..
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 16784  [Dalších 16734 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.