| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6461  [Dalších 6411 >>]
mraveneček +2 39127
28.2.2012 1:27:09
Ahoj holky,
tak to koukám jak jste to tu rozjely.
My měli zápisy asi jako jedni z prvních za sebou.Byl už v půlce ledna.Týnka přijatá je i když ve školce navrhovali odklad.U ápisu ji pro změnu chválili,tak uvidíme.Tkaničky umí nebo spíš uměla,už jsem ji dlouho vázat nic neviděla.
Spíš pořád máme potíže s její živostí a soustředěností.
Byli jsme s ní v PPP,tam oni naťukli hyperaktivitu,ale že je stejně brzo to ještě zjišťovat,i když to tak vypadá.
No,stejně by se pro nás nic nezměnilo.Jen zjistili, že má zkříženou lateralitu a jinak je normální průměrný dítě ve všech dovednostech a v logice je prý nadprůměrná.To se prý ale může zastavit,když ji dáme do školy teď...prý se to nemusí dál vyvýjet.mě to teda přijde jako blbost.
Já v ní vidím normální,živý dítě.

Jinak je veliká,tak i z toho důvodu odklad nechci,neb by za ten rok odkladu už pak mezi prvňáčkama moc vyčuhovala.Musím ji přeměřit.V srpnu měla 120cm a 22,5kg.Teď má okolo 23kg a výšku jen tipuju( musím ji přeměřit) okolo 125-6.Nosí 128/134 velikost.

Fotky všech srpňátek i jejich sourozenců co jsem tu viděla jsou moc hezký.

Ariel..gratuluji k dalšímu Áčku~x~.Allian k malému také.Lvici a Jitce moc závidím to 3 dítko.Původně jsme ho také plánovali,ale asi zůstaneme jen u dvou nakonec.

Abych netrhala partu,tak mi čeká za14 dní také operace na ORL...vygradovaly mé letité alergické problémy.Takže musím na odstranění polypů ,zprůchodnění všech dutin( mám od loňska chronickej zánět tím jak ty polypy ucpávají nos a asi i okolí nějakých vývodů) a odstranění nosní mandle( která by měla být už nejspíš zakrslá u dospělýho...u mě je zbytnělá).Už mi dlohodobě nepomáhali nebo jen minimálně kortikoidní spreje do nosu.Ztratila jsem defacto čich.Mělo by se to tím odstraněním a zprůchodněním všeho zase upravit.Tak se docela těším jaké to bude zase po letech hezké volně dýchat nosem.Manžel si vezme dovolenou a bude s holkama.Teda s Barunkou převážně.Týna bude chodit do školky a já to budu brát jako relax.
Muffinka+Ella06+Anna09 33887
18.2.2012 21:11:32
Ahoj holky, tak hlásím, že od pondělka je u nás mazec:-) nastoupila jsem do práce!!!~z~~b~min pátek jsem si šla na jisto do práce pro výpověd a oni mi nabídli místo na stejném úřadě, ale jiný odbor, no tak jsem po tom chnapla:-) sice je to zatím jen na dobu určitou za dlouhodobou nemoc, ale i tak by tam to místo dlouho nebylo:-)musím dojíždět ale autem to mám jen 15 min což je super!!takže jsem zalarmovali babičky a manžel vozí Eli ráno do školky a babičky se střídají o Ani, no opravdu nemít babičky, tak bych asi do práce nemohla:-(
no takže tak, zaučuje se jezdím pozdě doma nic nestíhám, ale tak nějak se mi zatím líbí:-)

jinak E už má 100% odklad, už to máme i potvrzené od Dr, byly jsme u ní na vyšetření skoro 2 hodiny!!! něco Eli zvládla v pohodě na něco nevědla odpověd tak raději mlčela, no lae prý je to vidět že je taková pomalejší stydlivá, tak snad za rok bude lépe

taky gratulace ke kapesní princezničce:-)~;((~g~~x~
Anita007 18430
10.2.2012 9:49:11
Míša má cooooool sestřih ~;) A aktovka vypadá na Maie obří ~t~

Taky jsou u vás karnevaly? Přemýšlím, jestli mám něco vymýšelet. Máme tu od loňska dráčka a z předloňska čmeláka, oboje byla taková univerzální velikost, že se do toho asi vejde.......... anebo že bych zapojila své šedé mozkové buňky a vymyslela novinku? ~j~
Mr. Miçkey 124689
10.2.2012 1:45:33
Jeste mi vypadla jedna fotka- Maia testuje Misovo aktovku~:-D

Mr. Miçkey 124689
10.2.2012 1:35:17
No me by teda nepomohl ani koprivovej caj~:-D

Konecne par fotek od nas:

Misa se mnou ve skole





Oblibena zabava- breakdance


Pred spanim


Spiro skorocyklista (na odrazedle):


Maia a jeji oblibena hracka (jedna z prvnich vet- "De je aajfooun?"~t~
Anita007 18430
9.2.2012 13:34:01
Jo ten mu tehdy pomohl, asi bych to měla zase zkusit :-) Ale biorytmus mu tím asi nezměním.
Pak mu ho budu dávat do školy do termosky, aby tam trochu ožil ~j~

Ale jinak mám velkou radost, protože Tomík už druhý týden nebrečí ráno ve školce. Nerada bych to zakřikla, ale vypadá to, že se fakt zlepšuje. Dokonce i učitelky mi to řekly, mamča taky zaznamenala změnu v chování, tak SNAD se blýská na lepší časy. Už bych to potřebovala jak sůl.
Mr. Miçkey 124689
9.2.2012 10:50:47
Jo pamatuju si ze jste to kdysi resili nakym cajem z kopriv, bala ses ze mel malo zeleza, ne?
Tak to je stejnej jako ja, jsem taky bledy stvoreni pres den umirajici a v noci cily- nevim co si pocnu pokud budu muset od podzima chodit do skoly v "normalnich" hodinach ~:-D

Jinak rodicak nam presunuli na pristi patek, takze prevratne informace ohledne nastupu do prvni tridy se dozvim az za tejden. Teda pokud se budu moct dostavit, prozmenu piseme pisemku z matiky~t~ fakt si umi vybrat termin.
Anita007 18430
8.2.2012 15:55:03
Mickey Tomík je právě přes den chcíplej, fialový kruhy pod očima, vypadá jak v posledním tažení a kolem šesté nebo sedmé ožívá a lítal by do půlnoci jak šus. Biorytmus totálně na houby. Když ho dám v osm spát, tak usne stejně až tak v deset. A ráno buzení katastrofa a zase chcíplej přes den.

Zřejmě si bude muset pak vybrat noční zaměstnání ~j~
Mr. Miçkey 124689
8.2.2012 11:18:16
To zni nejak pesimisticky ~e~ no, teda ruku na srdce, taky bych nechtela bejt Misovo ucitelka~t~
Misa ma ted nakou krizi, jak je po nemoci tak je desne unavenej, celou dobu vriska ze chce tancovat nicmene tam se sotva mota, uz po ceste fnuka ze ho boli nozicky. Vcera to udajne zavrsil tim ze si v pulce hodiny sedl na zem a na dotaz co se deje prohlasil ze nadesel cas dat si mensi pauzu (citoval reklamu na nejmenovanou susenku~t~) ~t~
Anita007 18430
7.2.2012 21:13:34
Tak je to za náma, jsem fakt ráda. Měli jsme tam trochu protekci, takže všichni věděli dopředu, že máme stejně odklad, ale přesto to s Tomíkem prošli. Teda ne celé, což mě trochu mrzí, ale tak většinu prošel.

Výsledky mohly být lepší, ale taky mnohem horší, každopádně jsem fakt moc ráda, že bude mít odklad. Asi by mě trefilo, kdyby měl od září nastoupit do školy. A to ani nemluvím o učitelce ~t~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 6461  [Dalších 6411 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.