Lefff |
|
(13.1.2013 22:46:24) Dobrý den, je tu někdo, kdo má zkušenost s ozdravným pobytem v Chorvatsku pořádaným OZP a Kovotour Plus?
Přemýšlím, zda by dvoutýdenní pobyt byl přínosem pro sedmiletou dceru, která je astmatik a od začátku školní docházky už popáté nemocná. Dva týdny u moře s bandou dětí by jí podle mě určitě prospěly, na druhou stranu pustit ji v sedmi letech na dva týdny do jiné země a s cizími lidmi k tomu...
Děkuji za každou zkušenost
|
Kubula K. |
|
(13.1.2013 22:56:38) Syn byl teď v létě, vrátil se nadšený (a mluvíme tu o dítěti, které nikdy z ničeho nadšené není ). Psali deníček a obden dávali na net fotky, vůbec jsem nechápala, jak to vedoucí všechno stíhali..
Můžeš si počíst tady:
http://lecebnepobyty-ozp.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=11
Určitě chci syna poslat znova, myslím, že i zdravotně mu to něco dalo - letos poprvé nekašle celou zimu (pravda je, že taky dostal jiné léky, tak vlastně nevím, co mu pomohlo..).
|
Lefff |
|
(13.1.2013 23:00:51) Kubulo, díky! Já už googlila a právě ty deníčky jsem viděla Píšou, že pobyt je pro děti od 7 let. Jezdí tam skutečně i takhle malé, sedmi- nebo osmileté děti?
|
Kubula K. |
|
(14.1.2013 9:53:37) Jj, u autobusu me prekvapilo, kolik tam bylo malosku. Mozna bys mohla poprosit ozp o kontakt nadalsi deti stejneho veku a treba se parkrat sejit pred odjezdem, aby dcera nejela uplne do neznama.
|
Lefff |
|
(14.1.2013 9:55:30) Kubulo, díky
|
|
|
|
|
pampeliška | •
|
(13.1.2013 23:40:51) Dcera tam byla v šesti letech. Podmínkou byla jen ukončená první třída. Moc se jí tam líbilo, vedoucí hodně dbali na mazání opal. krémy a pití. Ale musela chodit do vody jen s vestou, přestože uměla plavat, jsou asi opatrni, jí to štvalo. Jeli i na výlety, jedli chorvatské jídlo, byla nedšená.
|
Lefff |
|
(14.1.2013 9:55:11) Pampeliško, děkuju
|
|
|
|