| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Dugi Otok - ozdravný pobyt

Celkem 7 názorů.
 Lefff 

Téma: Dugi Otok - ozdravný pobyt 

(13.1.2013 22:46:24)
Dobrý den,
je tu někdo, kdo má zkušenost s ozdravným pobytem v Chorvatsku pořádaným OZP a Kovotour Plus?

Přemýšlím, zda by dvoutýdenní pobyt byl přínosem pro sedmiletou dceru, která je astmatik a od začátku školní docházky už popáté nemocná. Dva týdny u moře s bandou dětí by jí podle mě určitě prospěly, na druhou stranu pustit ji v sedmi letech na dva týdny do jiné země a s cizími lidmi k tomu...

Děkuji za každou zkušenost ~x~

Kubula K. 

Re: Dugi Otok - zkušenosti s ozdravným pobytem  

(13.1.2013 22:56:38)
Syn byl teď v létě, vrátil se nadšený (a mluvíme tu o dítěti, které nikdy z ničeho nadšené není ~q~ ~:-D). Psali deníček a obden dávali na net fotky, vůbec jsem nechápala, jak to vedoucí všechno stíhali.. ~8~

Můžeš si počíst tady:

http://lecebnepobyty-ozp.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=11

Určitě chci syna poslat znova, myslím, že i zdravotně mu to něco dalo - letos poprvé nekašle celou zimu (pravda je, že taky dostal jiné léky, tak vlastně nevím, co mu pomohlo..).

Lefff 

(13.1.2013 23:00:51)
Kubulo, díky!
Já už googlila a právě ty deníčky jsem viděla :-)
Píšou, že pobyt je pro děti od 7 let. Jezdí tam skutečně i takhle malé, sedmi- nebo osmileté děti?
 Kubula K. 

(14.1.2013 9:53:37)
Jj, u autobusu me prekvapilo, kolik tam bylo malosku.
Mozna bys mohla poprosit ozp o kontakt nadalsi deti stejneho veku a treba se parkrat sejit pred odjezdem, aby dcera nejela uplne do neznama.
 Lefff 

(14.1.2013 9:55:30)
Kubulo, díky ~x~
 pampeliška 
  • 

(13.1.2013 23:40:51)
Dcera tam byla v šesti letech. Podmínkou byla jen ukončená první třída.
Moc se jí tam líbilo, vedoucí hodně dbali na mazání opal. krémy a pití. Ale musela chodit do vody jen s vestou, přestože uměla plavat, jsou asi opatrni, jí to štvalo. Jeli i na výlety, jedli chorvatské jídlo, byla nedšená.
 Lefff 

(14.1.2013 9:55:11)
Pampeliško, děkuju ~x~

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.