Jano, o nemocech to znám. Teda nemám nic šíleného jen se mě od těhotenství s 2. dcerou drží dutiny a dcery jsou zase na hromadě od neštovic(od února zelená rýma, kašle...) - vlastně ano při neštovicích jsem si prvně říkala, že bych dvě děti sama neutáhla-nekecám fakt jsem lezla po zdech a skoro jsem byla ve stavu, že jsem si přála odejet ode všech a ode všeho někam do hor prostě sama bez nikoho
. Bylo to strašně na budku
No a teď mám jít na operaci dutin a jen co běhám po přípravách, tak manža neví, jak v práci zajišťovat volno... např. zítra s ním půjdou obě byť na ATB do práce, protože já musím na předoperační vyšetření a děti s sebou mít nemůžu a on už po týdnu marodování být doma taky nemůže - byť je taky na ATB
No a pak ten týden kdy určitě nebudu doma (budu v nemocnici) to bude taky mazec, protože manža má nejsložitější období v práci a hlídání babiček, které jsou 300 km daleko nnehrozí. Jedna hlídá ségře a druhá pečuje u zahrádku a manžela s rakovinou
Když jsme všichni zdraví, tak je to o.k. ale jak přijde nemoc fakt jedno dítě žádné dítě...