| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

asi bych pokračovala stejným způsobem, jaký máš teď....~d~ ignorovat, hovořit pouze o provozních věcech....je mi jasné, že odstěhovat se asi nemůžete....

my tedy bydlíme sami, ale tchýně bydlí pár stovek metrů od nás a postupem času se naučila, že chodila KAŽDÝ DEN odpoledne, 7 dní v týdnu, když jsem byly doma - já a dvě dcery, momentálně skoro 6 a 8 let - ....což jsem po cca 6ti letech přestala tolerovat, babička přišla, sedla si, nechala si udělat kafíčko a nechala se obsakovat, s dětmi si skoro vůbec nehrála...
ven je nevezme, třeba číst si s nimi nemůže, protože na to nevidí...proč si nemůže vzít brýle, jsem nepochopila, připomínám jí to pokaždé, teď už dost jedovatě....

takže jsme se dostaly do stádia, kdy jí natvrdo říkám, ať přijde třeba v pondělí a v sobotu, taky máme jiný program....

už se mi otvírá kudla v kapse, jen slyším její džíny, jak se jí šoupají nohy o sebe....

dostala mne v neděli, kdy holky po obědě honila na sluníčko ~o~....v těch nějvětších vedrech....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.